Logo de la Universitat de València Logo Departament de Direcció d'Empreses Logo del portal

.
.
.
.

PROFESSOR AJUDANT DOCTOR

  • 30 de setembre de 2016
Image de la noticia

S'ha incorporat al Departament de Direcció d'Empreses “Juan José Renau

Piqueras” el Dr. José Luis Ferreras Méndez.

El professor Ferreras és Enginyer Industrial per la Universitat APEC (República Dominicana) i Màster en Gestió de la Qualitat i Doctor en Direcció d'Empreses, Estratègia i Organització per la Universitat de València.

En el període 2010-2013 ja va formar part del nostre departament com PIF, gràcies a la beca FPI V Segles de la Universitat de València. Després es va incorporar com a PDI en la Universitat Catòlica Sant Antonio de Múrcia (2014 -2015) i des de 2015 fins a l'actualitat ha ocupat la plaça d'Ajudant Doctor en la Universitat de León.

La seua recerca se centra principalment en les àrees de gestió de la innovació, aprenentatge organitzatiu i la col·laboració inter i intra organitzativa. Actualment col·labora amb el Grup en Direcció d'Empreses (GIDE) de la Universitat de León i amb el Grup de Recerca liderat pel catedràtic Joaquín Alegre Vidal de la Universitat de València.

En la seua trajectòria ha publicat articles en revistes com Technovation, Industrial Marketing Management i Industrial Management & Data Systems, així com articles de divulgació i capitols de llibres internacionals. La seua activitat investigadora també inclou l'avaluació d'articles per a revistes indexades (JCR) i la participació en diversos congressos nacionals i internacionals.

Com a part de la seua formació investigadora, ha realitzat una estada de recerca predoctoral en la Bentley University (Estats Units) i quatre estades post doctorals, en la Universitat Estatal de Campinas (Brasil), en la Universitat de Múrcia, en la Nova Business School (Portugal) i en la Erasmus University (Holanda).