Logo de la Universitat de València Logo Departament de Direcció d'Empreses Logo del portal

.
.
.
.

STREAMING CONGRÉS AECOC 2016

  • 24 d’octubre de 2016
Image de la noticia

Com una de les activitats que es realitzen dins del marc del conveni entre la Universitat de València i l'Associació Espanyola de Codificació Comercial (AECOC), dimecres que ve 26 d'Octubre, de 10:00 – 14:00 i de 15:45 a 19:30 i el dijous 27 d'octubre de 9:00 -14:00, es podrà gaudir via streaming, en l'aula 1P06 del nostre Departament de les conferències que tindran lloc en el marc del Congrés AECOC que s'estarà celebrant en directe a Sevilla.

Les xerrades estan vinculades amb temes d'economia general, direcció de l'empresa i màrqueting. Entre els seus ponents es troben Francisco Javier Campo (AECOC), Luis Cantarell (Vicepresident executiu de NESTLÉ, S.A.), Michael Aranda (Director General de LIDL Espanya), José Manuel Durao Barroso (President Comissió Europea 2004-2014), Eduardo Dávila Miura (empresari i torero), Pilar López (Presidenta MICROSOFT Espanya), Pablo Elizondo (Director General GRUP BIMBO), Susana Voces (Directora General EBAY Espanya), Albert Antonini Mangia (Màrqueting Manager ALIBABA GROUP) i Marcos de Quinto (Vicepresident Executiu i Director de Màrqueting Mundial The Coca-cola Company).
 
Amb més de 25.000 associats, AECOC és una de les majors associacions empresarials del nostre país i l'única en què fabricants i distribuïdors treballen conjuntament per a la millora del sector a fi d'aportar major valor al consumidor.
 
El Congrés AECOC ofereix una oportunitat única per a connectar amb els directius de les principals empreses del gran consum en el nostre país.

Horari

Llista d'enllaços: