Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Història de l’Art Logo del portal

.
.
.
.

Seminari "Elías Tormo y el I centenario de la Historia del Arte en la Universidad española: Los inicios y su proyección"

  • 29 de novembre de 2013
Image de la noticia

Aquest encontre acadèmic commemoratiu, d'inscripció gratuïta, tindrà lloc els dies 9 i 10 de desembre de 2013 al Saló d'Actes "Joan Fuster" de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València. El seminari, dirigit pel professor Luis Arciniega, ha comptat amb la col · laboració finançadora de les següents institucions: CEHA (Comité Español de Historia del Arte), CIVHA (Consejo Interuniversitario Valenciano de Historia del Arte), Fundación Cañada Blanch, Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida (IEVA) i Universitat de València. A més, han col · laborat la Fundación Sant Juan del Hospital de Valencia, el Real Colegio de Corpus Christi de Valencia i la Universidad Complutense de Madrid.

Pot obtindre més informació a través del díptic editat.

El seminari Elías Tormo y el I centenario de la Historia del Arte en la Universidad española: Los inicios y su proyección tindrà lloc els dies 9 i 10 de desembre de 2013 al Saló d'Actes "Joan Fuster" de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València.
Aquest encontre acadèmic commemoratiu, dirigit pel professor Luis Arciniega, ha comptat amb la col · laboració finançadora de les següents institucions: CEHA (Comité Español de Historia del Arte), CIVHA (Consejo Interuniversitario Valenciano de Historia del Arte), Fundación Cañada Blanch, Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida (IEVA) i Universitat de València. A més, han col · laborat la Fundación Sant Juan del Hospital de Valencia, el Real Colegio de Corpus Christi de Valencia i la Universidad Complutense de Madrid.
La inscripció és gratuïta però s'ha de formalitzar per email abans del seu inici, seguint les instruccions expressades al DÍPTIC, per obtenir el certificat acreditatiu d'assistència.
CARTELL