Living in a toxic world (1800-2000)

Ha estat publicat recentment el darrer volum de la revista "Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica"

Inclou un monogràfic "Living in a toxic world (1800-2000)" editat per

Ximo Guillem i José R. Bertomeu, professors de l'IHMC.

Els treballs publicats són:  

        Dossier Monogràfic: Living in a toxic world (1800-2000)
 
Following Poisons in Society and Culture (1800-2000): A Review of 
Current Literature 
<http://revistes.iec.cat/index.php/AHCT/article/view/142922> 	PDF 
<http://revistes.iec.cat/index.php/AHCT/article/view/142922/141807>
José Ramón Bertomeu-Sánchez, Ximo Guillem-Llobat 	9-36
 
Responding to the colourful use of chemicals in nineteenth- century food 
<http://revistes.iec.cat/index.php/AHCT/article/view/142923> 	PDF 
<http://revistes.iec.cat/index.php/AHCT/article/view/142923/141808>
Carolyn Cobbold 	37-54
 
Aluminium smelters and industrial hazards in the Maurienne Valley. 
Experts, reformers and local resistance (1892-1939) 
<http://revistes.iec.cat/index.php/AHCT/article/view/142924> 	PDF 
<http://revistes.iec.cat/index.php/AHCT/article/view/142924/141809>
Olivier Chatterji 	55-78
 
 
Completen aquestes publicacions l'edició de treballs sorgits durant 
l'Escola de Primavera "Living in a Toxic World 
<http://blogs.iec.cat/schct/activitats-2/escola-de-primavera/8th-european-spring-school/>" 
(Maó, 2015)
 
La primera part d'aquest treballs va estar publicada a la revista 
"Endeavour <https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27085878>":
 
Endeavour <https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27085878>. 2016 
Jun;40(2):67-9. doi: 10.1016/j.endeavour.2016.03.008. Epub 2016 Apr 13.
Living in a Toxic World, 1800-2000. Guillem-Llobat X, Bertomeu Sánchez JR
 
Aquest projecte continuarà amb la sessió dedicada a aquest tema dins del 
congrés internacional de Trondheim <http://www.ntnu.edu/11ichc> (31 
agost de 2017).

Fecha de actualización: 24 de mayo de 2017 10:05.

 
 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies