Logo de la Universdad de Valencia Logo del portal

  • IHMC

Living in a toxic world (1800-2000)

Ha estat publicat recentment el darrer volum de la revista "Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica"

Inclou un monogràfic "Living in a toxic world (1800-2000)" editat per

Ximo Guillem i José R. Bertomeu, professors de l'IHMC.

Els treballs publicats són:   

        Dossier Monogràfic: Living in a toxic world (1800-2000)

Following Poisons in Society and Culture (1800-2000): A Review of Current Literature
<http://revistes.iec.cat/index.php/AHCT/article/view/142922>  PDF
<http://revistes.iec.cat/index.php/AHCT/article/view/142922/141807>
José Ramón Bertomeu-Sánchez, Ximo Guillem-Llobat  9-36

Responding to the colourful use of chemicals in nineteenth- century food
<http://revistes.iec.cat/index.php/AHCT/article/view/142923>  PDF
<http://revistes.iec.cat/index.php/AHCT/article/view/142923/141808>
Carolyn Cobbold  37-54

Aluminium smelters and industrial hazards in the Maurienne Valley.
Experts, reformers and local resistance (1892-1939)
<http://revistes.iec.cat/index.php/AHCT/article/view/142924>  PDF
<http://revistes.iec.cat/index.php/AHCT/article/view/142924/141809>
Olivier Chatterji  55-78
 

Completen aquestes publicacions l'edició de treballs sorgits durant
l'Escola de Primavera "Living in a Toxic World
<http://blogs.iec.cat/schct/activitats-2/escola-de-primavera/8th-european-spring-school/>"
(Maó, 2015)

La primera part d'aquest treballs va estar publicada a la revista
"Endeavour <https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27085878>":

Endeavour <https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27085878>. 2016
Jun;40(2):67-9. doi: 10.1016/j.endeavour.2016.03.008. Epub 2016 Apr 13.
Living in a Toxic World, 1800-2000. Guillem-Llobat X, Bertomeu Sánchez JR

Aquest projecte continuarà amb la sessió dedicada a aquest tema dins del
congrés internacional de Trondheim <http://www.ntnu.edu/11ichc> (31
agost de 2017).

 

Fecha de actualización: 7 de junio de 2017 07:05.

 
 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies