University of Valencia logo Logo Master's Degree in Remote Sensing Logo del portal

Convocatòria de beques per a la formació en l'Institut Geogràfic Nacional

  • June 12th, 2017
Image de la noticia

El Butlletí Oficial de l'Estat va publicar el 8 de juny la convocatòria per a les beques que concedeix l'Institut Geogràfic Nacional.

Les beques van dirigides a persones que hagen finalitzat els seus estudis després del 31 de juliol de 2013, i que tinguen o estiguen en condicions d'obtenir el corresponent títol universitari oficial de grau, llicenciat, enginyer, arquitecte o enginyer tècnic, en aquest últim cas sol si posteriorment s'ha obtingut el títol universitari oficial de màster.

Cualquier persona que posea la nacionalidad española, la de un país miembro de la Unión Europea o la de un país signatario del Acuerdo sobre el Espacio Económico Europeo, podrá optar a esta beca que está dotada con una retribución económica de 1010 euros al mes.

Qualsevol persona que posseïsca la nacionalitat espanyola, la d'un país membre de la Unió Europea o la d'un país signatari de l'Acord sobre l'Espai Econòmic Europeu, podrà optar a aquesta beca que està dotada amb una retribució econòmica de 1010 euros al mes.

Si estàs interessat, pots consultar l'extracte del BOE on s'especifiquen els terminis i la manera de presentació de la sol·licitud.