Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Bàsquet l'Alqueria del Basket Logo del portal

Publicades les resolucions dels premis de final d'estudis de la Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Bàsquet

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 27 de febrer de 2024

La Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Bàsquet resol els seus premis als millors Treballs de Final de Grau, Final de Màster i Final de Grau FP Superior

Cartell premis

S'ha publicat les resolucions de la Vicerectora d'Innovació i Transferència, en les quals s'atorga els premis “Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Bàquet” de la Universitat de València als millors treballs relacionats amb el bàsquet.

L'objecte d'esta convocatòria és premiar els millors Treballs de Final de Grau (TFG), Final de Màster (TFM) i Treballs de Final de Grau de Tècnic Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva (TSEAS) i el contingut del qual estiga orientat cap a la temàtica del bàsquet des de qualsevol aproximació i àrea de coneixement, amb la finalitat de fomentar entre l'estudiantat universitari i d'FP l'estudi de qualsevol aspecte referit a este esport. Els premis estan dirigits a estudiants de titulacions oficials de les universitats espanyoles i estudiants d'FP de Grau Superior TSEAS.

En esta edició, IV per als TFG i TFM i II per als FP hi ha hagut un rècord de participació entre l'estudiantat universitari. Un total de 10 TFG van ser presentats als premis, i 6 TFM.

El primer premi per als TFG ha sigut atorgat al treball presentat per Marta Sorlí (Universitat de  València), titulat "El blood flow restriction com a mètode substitutiu del floosing per a la prevenció de lesions en el turmell". El segon premi l'ha obtingut Cristóbal Fernández (Universitat de Huelva) amb el treball titulat "Determinació de llindars del dèficit en el canvi de direcció segons l'angle de tall en jugadores de bàsquet". L'accèssit se li ha concedit a David Ruiz (Universitat d'Alcalá) al treball "Coordinació motriu global i el rendiment esportiu en bàsquet".

En els TFM, el primer premi l'ha obtingut Vicente Aranda (Universitat de València) amb el treball titulat "Anàlisi i valoració d'un campus d'estiu: el cas de València Bàsquet". El segon premi és atorgat a Víctor Pérez (Universitat Catòlica de València) al treball "Relació entre rendiment acadèmic i esportiu en jugadors de bàsquet joves d'elit". Finalment, l'accèssit se li ha concedit a Pablo López al treball titulat "Estudi de la càrrega durant una competició oficial de bàsquet femení"

Els premis dirigits als treballs de Final de Grau Superior d'FP van quedar deserts al no presentar-se cap treball.

Enhorabona als guanyadors i guanyadores.

Podeu consultar les resolucions completes dels premis en estos enllaços: