Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible Logo del portal

Presentació de resultats del projecte europeu ‘Women’s Legacy’

  • 2 de maig de 2022
Imatge del projecte ‘Women’s Legacy’

Projecte europeu que contribuirà de manera decisiva a la inclusió de les dones protagonistes de la història i la cultura i el seu llegat en els continguts educatius.

 

El projecte Women’s Legacy té com a propòsit contribuir de manera decisiva a la inclusió de les dones protagonistes de la història i la cultura i del seu llegat en els continguts educatius.

L'acte “Women’s Legacy: Our Cultural Heritage for Equity” serà l'esdeveniment de presentació dels productes del projecte i tindrà lloc el divendres 6 de maig a partir de les 9.30 hores en el Palau de les Arts Reina Sofia de València (Av. Professor López Piñero, núm. 1. València 46013). En aquest acte es presentaran els recursos (que es trobaran en línia, en obert i accessibles):

  • Un banc de recursos lligat a cada sistema educatiu amb activitats i obres, sempre emmarcades en una matèria i un curs i en relació amb els continguts normatius per a facilitar el seu ús a l'aula. Aquest banc de recursos serà transferible a qualsevol altre sistema educatiu europeu (o mundial) gràcies al disseny de la seua plataforma informàtica.
  • Un catàleg d'obres literàries d'autoria femenina.
  • Un catàleg d'obres artístiques i audiovisuals d'autoria femenina.
  • Un catàleg d'obres musicals d'autoria femenina.
  • Una formació per a l'àmbit STEM, que s'impartirà a professorat d'educació secundària i universitari en tots els països participants.

El projecte està dissenyat per a ser transferible a qualsevol sistema educatiu i com a eina col·laborativa, formadora i transformadora dels sistemes educatius. Ara es tracta d'utilitzar-ho. Està en procés i continuarà creixent i completant-se, també en diverses llengües.

Per a assistir, tant físicament com en línia, pots inscriure't en la web.

A la vesprada hi haurà un espai al Jardí Botànic on poder parlar de forma més pròxima amb aquelles persones o d'aquelles àrees que ens interessen.

Invitació

Més informació

Inscripcions

Pàgina del projecte 

Programa (pdf)

Web de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible