Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries celebra amb èxit la seua IV Jornada anual

  • 25 d’octubre de 2021
imatge de la jornada

El 6 d'octubre en l'edifici de Tabakalera a Sant Sebastià va tenir lloc la quarta Jornada anual de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya i de la Universitat de València UVCàtedres.

La Jornada va ser inaugurada per Bittor Oroz Izagirre, viceconsejero d’Agricultura, Pesca i Política Alimentària; Pablo Durana, coordinador de l'Agrupació Sectorial Agrària i Alimentària de KONFEKOOP; i per Pilar Alguacil, directora de la Càtedra Cooperatives Agroalimentàries UV.

A continuació, la directora de la Càtedra va presentar les activitats realitzades per la Càtedra en la seua tercera anualitat i les activitats que ja es tenen programes per a la quarta anualitat de la Càtedra.

Seguidament, Carlos Vargas **Vasserot, catedràtic de dret mercantil de la Universitat d'Almeria va presentar el treball anual realitzat per la Càtedra “Proposada de reforma de la llei estatal de cooperatives i el seu impacte en les lleis autonòmiques.”

Després es va donar pas al lliurament del premi al millor TFM sobre cooperatives agroalimentàries. El premi va ser lliurat per Meravelles Espín Sáez directora general de Treball Autònom, Economia Social i Responsabilitat Social de les Empreses del Ministeri de Treball i Economia Social i Agustín Herrero, director general de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya.

Després d'un breu descans, es va presentar el “Estudi empíric sobre la incidència en el despoblament de la presència de cooperatives agroalimentàries als pobles” de la mà de Pablo Fernández, Cooperatives Agro- alimentàries d'Espanya; Andrea Rey, ESIC i Mari Ángeles Muriel, directora de la Fundació de la Cooperativa Cooprado.

Per a finalitzar, la Jornada va ser clausurada per Ángel Villafranca, president de Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya; Pablo Durana, coordinador de l'Agrupació Sectorial Agrària i Alimentària de KONFEKOOP i Elena Pérez Barredo, viceconsejera de Treball i Ocupació de Govern Basc.

Imatges: