Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries participa en la Jornada de presentació dels ODS

  • 1 de desembre de 2021
PARTICIPANTS

Dimarts 30 de novembre la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya i de la Universitat de València UVcàtedres va participar en la Jornada de presentació dels Laboratoris ODS, presentant les activitats realitzades per la Càtedra en el marc del Laboratori ODS.

La Càtedra ha format part dels Laboratoris ODS de la Generalitat Valenciana juntament amb la Universitat de Florida, CIRIEC, IUDESCOOP, la Universitat Jaume I i ESIC València.

La Jornada va tenir lloc a la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre a València. L'objectiu de la jornada era presentar els Laboratoris ODS i les activitats que han realitzat.

El programa va ser el següent:

10.00-10.15 Obertura Conseller, Excm. Sr. Rafael Climent González

10.15-10.45 Presentació Laboratori IUDESCOOP, María José Vañó, Prof. Directora de l'Institut Universitari en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria.

10.45-11.15 Presentació Laboratori CIRIEC:

  • Prof. José Luis Montsó, Catedràtic de la Universitat de València, Director CIRIEC
  • Prof. Rafael Chaves, Catedràtic d'Universitat de València, CIRIEC

11.15-11.45 Estat de l'art i com estan les empreses amb els ODS a càrrec de María Jesús Muñoz Torres, Prof. Catedràtica de la Universitat Jaume I. Membre del grup d'investigació SOGRES-MF.

12.15-12.45 Càtedra de cooperatives agroalimentàries, Pilar Alguacil, Directora de la càtedra, Catedràtica d'Universitat de València.

12.45-13.30 Presentació de l'enquesta i focus:

  • Ángel García, Prof. a Florida Universitària i Membre del Grup d'Investigació Economia Social, Empreses i Emprenedoria Social
  • María Guijarro Prof. en ESIC Business & Màrqueting School.

13.30-14.00 Conclusions de la jornada i futurs reptes, Teresa García Muñoz, Directora General d'Emprenedoria i Cooperativisme.

14.00-14.30 Tancament - Secretària Autonòmica Dª Rebeca Mariola Torró Soler

14.30-15.30 Menjar NovaTerra

Imatges: