Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries UV realitza amb èxit un nou seminari de novetats fiscals

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Lourdes Aguilera Bermudez
  • 7 de febrer de 2024
 

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries, amb el patrocini de AgroBank, va organitzar el passat 2 de febrer, en modalitat en línia, un seminari sota el títol "Novetats fiscals 2024 per a les cooperatives".

El seminari web, es va dirigir especialment al sector cooperatiu i va exposar totes les modificacions i normativa fiscal que pot afectar les cooperatives agroalimentàries. A més, també es van comentar les activitats que la Càtedra té previst realitzar en els següents mesos.

Durant el seminari comptem amb la intervenció de la directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries i catedràtica de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València, Pilar Alguacil Marí, i Tomás Rojas Pacheco, director Financer de Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya.

Pilar Alguacil realitza una presentació per conèixer les darreres novetats del món de les cooperatives i, partint de la situació actual deixada pel 2023, poder enfrontar millor l'actual 2024. 

La presentació s'organitza en quatre apartats:

  1. Novetats normatives: es parlen dels reials decrets i reials decrets - llei que s'han aprovat recentment, així com d'articles concrets i derogacions que n'hi ha hagut. Alguns dels temes comentats són l'impost sobre el valor afegit (IVA) o deducció I+D.
  2. Jurisprudència: es fa un repàs a la jurisprudència més rellevant i que més afecta les cooperatives agroalimentàries a Espanya actualment.
  3. Doctrina administrativa. Es comenta també la doctrina més rellevant.
  4. Consultes plantejades per usuaris al llarg de l'any 2023 a través de la CAE o altres fòrums. Pilar Alguacil ha seleccionat la casuística més interessant i amb utilitat per a tothom i la comenta.

El vídeo té una duració de 90 minuts i el teniu disponible al canal de Youtube de la Càtedra, com la resta dels vídeos, així com al web institucional de la Càtedra.