Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Música i Dansa tradicional Logo del portal

La Càtedra de Música i Dansa Tradicional estrena web

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 4 de maig de 2023
Web de la Càtedra Música i Dansa Tradicional

La Unitat Web i Màrqueting ha publicat aquest nou portal web amb l'objectiu de fomentar la presència en internet d'aquesta Càtedra i contribuir així a la visibilitat del patrimoni immaterial valencià.

La Càtedra de Música i Dansa Tradicional, que ha iniciat la seua marxa aquest 2023 gràcies al conveni subscrit entre la Universitat de València i la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, pretén ser una eina d'estudi i difusió de la música i la dansa, dos elements fonamentals de la cultura i tradició del nostre territori.

Aquest portal web, implementat per la Unitat Web i Màrqueting, pretén actuar com a instrument de transmissió de la música tradicional, les danses rituals i la teatralitat festiva, així com reforçar la visualització dels objectius i línies de treball de la Càtedra.

Aquesta nova pàgina web permetrà una major difusió de les activitats dirigides a la comunitat universitària i la societat en general, a través d'una estructura web clara i intuïtiva que facilita la navegabilitat per la totalitat d'activitats i investigació desenvolupada per la Càtedra.

Logo Càtedra Música i Dansa Tradicional