Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Nova Transició Verda Logo del portal

La Càtedra Nova Transició Verda de la UV participa en el congrés CIGESTUR al Caire

  • 18 d’abril de 2023
Imatge del congrés

La directora de la Càtedra, Aurora Pedro, ha sigut convidada a impartir un dels discursos d'obertura del Congrés Internacional sobre Gestió Turística del Patrimoni en Destins d'Interior (CIGESTUR) que se celebrarà del 26 al 28 d'abril al Caire, Egipte.

Aurora Pedro donarà una conferència inaugural al costat de Dmitriy Voyakin, director de The International Institute for Central Asian Studies (IICAS) i Frank Babinger (Universitat Complutense de Madrid). La professora Pedro se centrarà en “el turisme després de la pandèmia: recuperació i desafiaments”.

A més, la directora de la Càtedra Nova Transició Verda presentarà una Comunicació titulada “Turisme i patrimoni en l'era digital”, que exposa alguns dels resultats del projecte que la Càtedra està desenvolupant en àrees d'interior. L'objectiu és detectar limitacions per al desenvolupament del turisme en les àrees rurals i despoblades.

Aquest congrés internacional està organitzat per l'Institut Superior de Turisme i Hotels del Sinaí a Egipte amb la cooperació de la Universitat de Còrdova d'Espanya.

La trobada té com a objectiu reunir científics i investigadors acadèmics líders d'Espanya, Anglaterra, altres països europeus, Amèrica Llatina i Egipte per a intercanviar i compartir les seues experiències i resultats d'investigacions científiques, idees i aplicacions en relació a les tendències mundials en patrimoni, ciència del turisme i gestió hotelera.