Universitat de ValènciaCàtedra SEOFER de Seguretat Vial i Mobilitat Intel·ligent Logo del portal

11ª Conferència del Programa Marc de Recerca i Innovació de la Unió Europea a Espanya

  • 6 d’abril de 2022
Equip

El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS i de la Càtedra SEOFER de Seguretat Viària i Mobilitat Intel·ligent, ha assistit juntament amb membres investigadors de l'equip a la 11ª Conferència del Programa Marc de Recerca i Innovació de la Unió Europea – Horitzó Europa.

Aquest acte, que per primera vegada després de la pandèmia ha recuperat el format presencial, ha tingut lloc el 6 d'abril del 2022 al Palau de Congressos de València i ha comptat amb l'assistència de ponents i investigadors del més alt nivell en R+D +i.

Les conclusions extretes d'aquest acte no només posen de manifest la fortalesa i la capacitat del sistema espanyol de Ciència, Tecnologia i Innovació, sinó que també resultaran summament positives des d'un triple punt de vista: el coneixement de les noves oportunitats que es presenten; l'enfocament adequat de les idees i les possibilitats de millora en el procés de preparació de propostes futures.

La Conferència ha estat organitzada pel CDTI (Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial), en col·laboració amb el Ministeri de Ciència i Innovació i la Comissió Europea, sota el lema “El nou Horitzó per a Europa”.