• Gent cgt.
 • .
VACAPAS 2019 PASQUA

VACAPAS PASQUA 2019

18/02/19

Obert el terminini del Programa d'Intercanvi d'Allotjaments 2019 en la seua convocatòria de Pasqua.

[Llegir més]

  Vaga la canadenca

  100 anys de la vaga de La Canadenca.

  05/02/19

  Avui es compleixen 100 anys de la vaga de La Canadenca.

  [Llegir més]

   Trabajar como chinos para vivir como españoles

   Universitat de València: marca blanca de Mercadona

   24/10/18

   El dimarts 2 d’octubre de 2018, el Consell de Govern de la Universitat de València (UV) va decidir nomenar doctor honoris causa a Juan Roig, president de Mercadona. Som molts i moltes els que ens preguntem -professorat, personal d'administració i serveis, estudiants- quins són els motius d'una decisió com aquesta.

   [Llegir més]

   Agressio es agressio sense excusa ni justificacio

   25N DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

   05/10/18

   La secció sindical CGT de la Universitat de València organitza dins de la campanya del 25N Dia Internacional contra la violència masclista tres tallers amb la intenció d'oferir respostes alternatives feministes d'apoderament davant les situacions de violència mostrades.

   [Llegir més]

   1 Octubre Manifestación

   1-o: Movilizaciones por los derechos de las personas mayores. Gobierne quien gobierne las pensiones se defienden

   27/09/18

   El próximo 1 de octubre vuelven las movilizaciones en defensa del sistema público de pensiones. Os convocamos a la manifestación del próximo lunes (1 de octubre) a las 18.30h. en la Plaza del Ayuntamiento de València.

   [Llegir més]

    QUÈ ÉS LA CGT?

     

    El primer que hem de dir és que som una organització de persones que tractem de canviar una societat que no ens agrada per desigual, injusta, autoritària i, la majoria de les vegades, irracional.

     

    No som les úniques persones disposades a canviar les coses a millor. El que ens diferencia d'unes altres, sobretot,  són els mitjans per a aconseguir-ho. Ens reclamem de la tradició llibertària, anarquista; per això parlem i tractem de fer possible l'assemblerisme, l'autogestió, és a dir, el que cada persona siga capaç de resoldre els seus problemes i necessitats; el suport mutu, quan la força pròpia no és suficient; l'acció directa per a solucionar sense intermediacions els nostres problemes; l'autonomia respecte de partits i esglésies; el respecte a les diferents opinions que conviuen en l'organització, i la voluntat realment transformadora d'aquesta societat injusta.

     

     


    Programa PAS

    PROGRAMA PAS

     

     

    GAT MULLA´T

     

    PROGRMA PDI

    PROGRAMA PDI


    VídeoPAS CGT Eleccions sindicals 2018  

    VídeoPDI CGT Eleccions sindicals 2018