Online conference series
How the SDGs influence us
26 May 2021
Fruit and vegetables
18:30h "Fruit and vegetables in the food dilemmas of the future".
Pere Puigdomenech i Rosell. Emeritus Research Professor. Centre for Research in Agricultural Genomics. CSICIRTA-UAB-UB
19:00h "Fruits and Vegetables, Health and Sustainability".
Anna Bach. Lecturer in the Area of Nutrition and researcher at the FoodLab group. Health Sciences Studies
Moderator: Rebeca Fernández Carrión. Department of Preventive Medicine and Public Health. Consorcio Centro de Investigación Biomédica en Red Obesity and Nutrition (CIBEROBN), University of Valencia.
Registration: https://ir.uv.es/Z8STG4C
Ciclo organizado por UV Sostenibilidad; Chair for Cooperation and Sustainable Development; Office of the Vice-Principal for Equality, Diversity and Sustainability; Office of the Vice-Principal Internacionalisation and Cooperation; and Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.
Date 26 may 2021 at 18:30 to 20:15. Wednesday.
En linea
UV Sostenibilitat, Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible, Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat y Sostenibilitat, Vicerrectorat d'Internacionalizació i Cooperació y La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.
Contact sostenibilitat@uv.es
https://www.uv.es/uvsostenible/ODS26maig.pdf
https://www.uv.es/uvweb/nulles/universidad-sociedad/personas-entorno-1286142447654.html