University of Valencia logo Logo Family Business Chair Logo del portal

XII Trobada Esteban Hernández Esteve d'Història de la Comptabilitat
XII Trobada Esteban Hernández Esteve d'Història de la Comptabilitat

En modalitat presencial i en línia, està organitzat per la Universitat de València (UV), la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir (UCV) i la Comissió d'Història de la Comptabilitat d'AECA.

Els dies 28-29 d'octubre se celebra a València la XII Trobada Esteban Hernández Esteve d'Història de la Comptabilitat.

El tema d'aquesta dotzena edició és la rendició de comptes i contribució social de la Comptabilitat. Pretén evidenciar l'ús eficient de la comptabilitat com a instrument de gestió de fons públics i privats al llarg del temps en diferents escenaris i la seua aportació al desenvolupament de la societat.

Amb presència internacional de ponents i assistents, es dirigeix a investigadors/as de la comptabilitat, però també a historiadors/as, arxivers/as, etc. S'han previst conferències, taules redones i sessions paral·leles (https://xiiencuentrohistoria.aeca.es/programa).

Es realitza en dues seus històriques: el Col·legi Major Rector Peset (UV) i la seu de Marqués de Camp (UCV) i amb el patrocini de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, la Facultat d'Economia i el Departament de Comptabilitat de la UV, la UCV i el Col·legi d'Economistes de València.

 
Schedule:
  • 28 october 2021 at 09:00 to 21:00. Thursday.
  • 29 october 2021 at 09:30 to 14:15. Friday.
 

Lloc presencial i en línia

 
Organized by

Universitat de València (UV), la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir (UCV) i la Comissió d'Història de la Comptabilitat d'AECA.

.

 

Contact contabilidad@uv.es

 
More information