University of Valencia logo Logo Family Business Chair Logo del portal

Imatge gràfica del Fòrum de Dret 2022.
IV Fòrum d’Ocupació de Dret i XIII Jornada d’Eixides Professionals

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, organitza el Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de la Facultat de Dret el dia 16 de febrer, que se celebrarà de 9 a 18:30 hores, en modalitat presencial. Aquest esdeveniment acollirà així mateix la XIII Jornada d’Eixides Professionals adreçada a juristes, politòlegs i criminòlegs.

Hi participaran prop d’una trentena d’empreses i entitats, entre les quals, despatxos, empreses, entitats públiques i privades, administracions públiques i ONG, que instal·laran els seus estands al vestíbul del centre.

Aquest és un encontre especialitzat en matèria laboral i eixides professionals que pretén facilitar el contacte personal entre empreses/entitats/institucions i estudiantat per tal de promoure l’ocupació universitària de qualitat.

UVocupació recomana que, davant la possibilitat d’interacció directa amb les organitzacions participants en el fòrum, les persones en cerca activa d’ocupació revisen el currículum, preparen una breu presentació d’elles mateixes i busquen informació sobre les empreses, sobretot, d’aquelles que puguen ser del seu interés professional.

Programació d’activitats ací

 

Date 16 february 2022 at 09:00 to 18:30. Wednesday.

 
 
Place

Facultat de Dret de la Universitat de València ( av. dels Tarongers s/n, 46022 València)

 
Organized by

Universitat de València

Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius

Facultat de Dret

Fundació General de la Universitat de València

UVocupació.

https://www.uv.es/uvocupacio

 

Contact uvforo@uv.es

 
More information