La Universitat de València celebra, el 20 de novembre, el Dia de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques per la Salut, amb el lema "Menjar bé no té desapro
La Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables (XVUPS) -integrada per la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d'Alacant, la Universitat Jaume I i la Universitat Miguel Hernández-, ha organitzat diverses activitats saludables per a commemorar el 20 de novembre el dia de la seua constitució com a xarxa.
La XVUPS, té com a objectiu promocionar la salut, el benestar i la qualitat de vida en l'entorn universitari, incorporant també el compromís de contribuir a l'emplene dels Objectius de l'Agenda 2030 per al Desenrotllament Sostenible (ODS), en el marc d'estes activitats.
Des de 2014, la Xarxa selecciona cada any un lema per a centrar les activitats de promoció de la salut i sostenibilitat. Este any 2025, el focus s'ha centrat en el desaprofitament amb el lema. “"Menjar bé no té desaprofitament”.
A més d'este marc general, cada universitat realitzarà activitats específiques, en diferents llocs i dates d'acord amb la programació d'estes. Així per exemple en la Universitat de València, el dia 20 de novembre, tindrà lloc el repartiment de fruita saludable i sostenible en diverses facultats per a incentivar el seu consum i potenciar l'adherència a la dieta mediterrània i la sostenibilitat alimentària dins de la qual, es redueix el desaprofitament alimentari. Les activitats generals i específiques que es realitzaran en este marc poden trobar-se en les pàgines Web i en les xarxes socials de cada facultat participant.
Date 20 november 2025 at 09:00 to 19:00. Thursday.
Burjassot, Tarongers i Blasco Ibáñez
Facultats
València (46010)
Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable.
https://www.uv.es/uv-sostenibilitat/ca/uvsostenibilitat.html






