Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Una dona posant i una altra dibuixant-la
Cartes a Curie

Teatre a La Nau

Cartes a Curie, per Maquinant Teatre. Dramatúrgia i direcció, Isabel Martí.

Cartes a Curie és un espectacle íntim en el qual dues dones recuperen la figura de Marie Curie per parlar de la necessitat que té tot ésser humà de descobrir quina pot ser la seua aportació al món en què viu.

A través de la paraula, la música i les arts plàstiques, les actrius es pujaran als muscles de Marie Curie per parlar de la ciència, dels afectes, de la dona en un entorn advers... Tot per tractar d’esbrinar de quina manera podem millorar el món que habitem. Almenys farem la reflexió amb el públic.

Partirem no sols del que els experts ens conten de Marie Curie, sinó sobretot del que la mateixa Curie va deixar entreveure de si mateixa i de la seua manera d’entendre el món en els seus escrits. Després d’aquest llarg període de reflexió forçada potser haurem aclarit algunes qüestions o potser se’ns revelen noves preguntes... Juguem a posar-les en comú?

Col•loqui cada dimecres amb les companyies en acabar la funció

Les entrades de teatre es podran reservar amb antelació a la Tenda de la Universitat a La Nau i als campus, o bé a la seua web (https://events.fundacio.es/o/5). Cada entrada costarà 2 €

 

Període de l'esdevenimentDe 8 de febrer de 2023 a 9 de febrer de 2023. Dimecres i dijous de 19:00 a 20:30.

 
 
Lloc de realització

Sala Matilde Salvador. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Aula d'Arts Escèniques UV.

 

Contacta auladeteatre@uv.es

 
Més informació