Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

  • Rectorat de la UV

Sabors IV: Curs de cuina 'Plats de cullera', amb Valencia Club de Cocina

  • 15 de gener de 2014
Fabada asturiana

La primera de les activitats d’Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València per al gener ha sigut Sabors IV, un curs de cuina organitzat amb la col·laboració de Valencia Club de Cocina especialitzat en l’elaboració de plats de cullera, que va tindre lloc a la seu del Club (carrer San Felipe Neri, 6-B, València) dimarts, 14 de gener.

La proposta passà per quatre plats amb moltíssima acceptació, sobretot, als freds dies de l’hivern: putxero valencià, potatge de cigrons, putxero de soia i verdures, i fabada asturiana.

La inscripció al curs va incloure una classe pràctica de cuina on es realitzà un menú seleccionat prèviament, un receptari així com els utensilis necessaris per a l’aprenentatge i un sopar degustació dels plats elaborats.

Galeria d'imatges
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies