Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

El 7 de març el col·lectiu AlumniUV visita la monumental Oriola al caliu dels versos de Miguel Hernández

  • 5 de març de 2020
Miguel Hernandez

El dissabte 7 de març, el col·lectiu Alumni passejarà per la ciutat d' Oriola al caliu dels versos de Miguel Hernandez. Acompanyats per la veu de la mezzosoprano Empar Llàcer i les històries de Ximo Corts, s'endinsaran en una de les ciutats més monumentals a la Comunitat Valenciana. Inscripció a partir del 10 de febrer en www.fil-per-randa.com

Eixida a les 08.00h. des de Nuevo Centro. De totes les ciutats valencianes, Oriola és la més monumental, després del Cap i Casal. Visitarem la catedral gòtica, el convent de Sant Doménec l’edifici renaixentista valencià de més entitat, l’antiga Universitat, el Palau Episcopal, el Teatre Circ i la Casa Museu de Miguel Hernández. Tot acompanyats pels poemes de Miguel Hernández amb la veu d’Empar Llàcer. Miguel Hernández, el poeta del poble, que manifestà un ferm compromís amb els més pobres i desfavorits mitjançant la seua obra més social, ha sigut un dels dramaturgs valencians en llengua castellana més representatius del segle XX.
 

El preu de l'eixida és de 30€ i el dinar es opcional. Recorda portar sempre el teu carnet d'AlumniUV. En totes les passejades i excursions, els tiquets d'entrada si s'han de pagar, no estaran inclosos.

Descarrega totes les Activitats de Febrer