Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

Dibuix d'una enquesta
Diagnòstic participatiu sobre Humanitats Digitals en la UV
En línia

Enquesta per al PDI i PAS de la Univesitat de València

 

La Universitat de València compta amb una valuosa trajectòria en l'aplicació d'eines digitals a la investigació i la docència en humanitats. D'altra banda, el nostre entorn social i tecnològic es mou a velocitat cada vegada més accelerada, i transformacions tan profundes com la generalització de la Intel·ligència Artificial o de les eines de docència en línia (per citar només dos exemples) impliquen canvis radicals per a qualsevol institució universitària.

Les Humanitats Digitals són una part d'estos processos, i la UV està en una bona posició per a participar en estos, des de posicions de lideratge. Per a facilitar-ho, un equip coordinat pels vicerectorats de Cultura i Societat, Investigació, i Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, ha obert un procés participatiu de diagnòstic, dirigit al PDI i el PAS dels centres i servicis que estan més directament relacionats amb les Humanitats i les TIC.

L'objectiu d'este diagnòstic és conéixer millor els recursos (humans i materials) ja disponibles dins de la Universitat, i recollir propostes per a noves iniciatives en docència, investigació i transferència. La primera fase consistix en una breu enquesta, que us convidem a respondre fins al 10 de febrer. L'enquesta està disponible en el següent enllaç:

https://encuestas.uv.es/index.php/618478 

Els resultats seran la base per a un informe inicial, que es farà públic a la fi de febrer i que servirà com a eina per a grups de treball que tindran lloc al llarg de març.

Convidem a emplenar la breu enquesta, que també està concebuda com un mitjà per a facilitar la reflexió estratègica. Gràcies anticipades per les informacions i propostes. Si hi ha dubtes o comentaris, poden dirigir-se a la bústia vicerec.cultura@uv.es  

 

Data De 12 de gener de 2024 a 10 de febrer de 2024. 24h. Tots els dies.

 
 
 
Organitza

Universitat de València.

 

Contacta vicerec.cultura@uv.es