Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

Cartell dels Premis UV d’Escriptura de Creació
Presentació de les obres i lliurament dels Premis UV d’Escriptura de Creació
Presencial

El dimarts 19 de desembre, a les 18.30 h, a la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, tindrà lloc l’acte de lliurament de la 20a edició dels Premis UV d’Escriptura de Creació i la presentació de l’edició impresa de les obres guardonades. 

La 20ª edició del certamen literari ha rebut 80 originals i ha guardonat les següents obres: 

  • Els dies imparells, en la modalitat de Poesia en valencià, de Carles Llopis Rodríguez, estudiant del Màster en Gènere i Polítiques d'Igualtat a la Universitat de València (UV).
  • son.nets, en la modalitat de Poesia en castellà, de José Francisco López Blasco, estudiant del grau en Història de l’Art a la UV.
  • La por, el pou i el pèndol, en la modalitat de Narrativa en valencià, d’Aina Torres Latorre, estudianta del doctorat en Llengües, Literatures i Cultures i les seues aplicacions a la UV.
  • Diario para el señor Cabrera, en la modalitat de Narrativa en castellà, de Lucas R. Ferri Monfort, estudiant del grau en Filosofia a la UV.
  • El vuelo de las amapolas, en la modalitat de Teatre, de José Bohórquez Núñez, estudiant del grau en Estudis Hispànics: Llengua Espanyola i les seues Literatures a la UV.
  • TRES, en la modalitat de Guió de curtmetratge, de Carmen Mármol Ramírez, estudianta del grau en Belles Arts a la Universitat Politècnica de València.

Durant aquest acte, també es projectarà 7:36, 7:37, 7:38, de Javier Antonio Castillo Mora, guanyador en la 19ª edició dels Premis en la modalitat de Guió de curtmetratge. 

L’assistència a l’acte de lliurament i de presentació de les obres és lliure fins a completar aforament. 

Els Premis UV d’Escriptura de Creació són una iniciativa de la Delegació d’Estudiants i estan organitzats pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), amb la col·laboració de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i de les Aules de Narratives, de Poesia, d’Arts Escèniques i de Cinema del Vicerectorat de Cultura  i Societat. 

 

 

Data 19 de desembre de 2023 de 18:30 a 21:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau

Carrer Universitat, 2

València (46003)

 
Organitza

Servei d'informació i dinamització - Sedi.

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta dinamitzacio@uv.es

 
Més informació