Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

Víctor Gil

Des del 2007 ocupa el càrrec de responsable de Projectes Educatius del Palau de les Arts Reina Sofia, des del qual dissenya projectes didàctics dirigits a estudiants d'educació infantil, primària, secundària, universitat i ensenyaments de règim especial. Des del 2015 forma part de l’Steering Committee of Education of Opera Europa.

Fins al 2007 va impartir classes de trompa, llenguatge musical i iniciació musical a diversos centres d'ensenyament de règim especial (música) de la Comunitat Valenciana, després d'acabar Magisteri en Educació Musical a la Universitat Jaume I de Castelló i obtenir el títol de professor de Trompa amb Menció d'Honor en aquesta especialitat al Conservatori de Música San Rafael de Bunyol.

També col·labora amb diverses institucions públiques i privades en la planificació de concerts didàctics i altres activitats pedagògiques (màster en Traducció i Interpretació de la Universitat Europea de Madrid, màster en Gestió Cultural de la Universitat de València, Projecte Interdisciplicari de la Universitat Politècnica de València i Càtedra UNESCO).