Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

L’Orfeó Universitari de València obri la inscripció a les proves d’accés per al curs 2023-24

  • Fundació General UV
  • 29 de maig de 2023
L'Orfeó Universitari de València, en una actuació del festival Serenates al claustre de La Nau.
L'Orfeó Universitari de València, en una actuació del festival Serenates al claustre de La Nau.

L’Orfeó Universitari de València (OUV) ha obert el període d’inscripció a nous cantors i cantores fins el pròxim 1 d’octubre. Es tracta de les proves d’accés per a les quals només es requereix tindre més de 18 anys i estar matriculat en alguna universitat o bé posseir estudis de música.

L’Orfeó és una agrupació jove, enèrgica i encoratjada dedicada a realitzar projectes musicals de qualitat, i que alhora permet als seus membres eixamplar les amistats i gaudir de cantar en grup i de la música.

L’Orfeó Universitari de València és un dels cors amb més història de la ciutat, el cor universitari en actiu més antic de tot l’Estat, amb més de 75 anys des de la seua fundació, i que, a més, gaudeix d’una gran vitalitat.

Per al curs 2023-24 hi ha preparada una programació musical especial, que comptarà amb espectacles interdisciplinaris, simfonicocorals i a cappella, intercanvis i un projecte formatiu que inclou classes de tècnica vocal i llenguatge musical aplicat, treball en grups de cambra i la segona edició d’un curs de cant especialitzat.

Els membres del cor podran obtindre crèdits de lliure elecció o crèdits ECTS, millorar i completar la seua formació musical, participar en noves iniciatives amb projecció, així com realitzar viatges i intercanvis que portaran el projecte més enllà de les fronteres valencianes.
 

Llista d'enllaços: