Fundació General UVUniversitat de ValènciaCol·lecció Martínez Guerricabeitia Logo del portal

  •  Sala Martínez Guerricabeitia

RIU
Rebeca Plana

© Rebeca Plana
© Rebeca Plana
 
L'obra de Rebeca Plana te un caràcter altament abstracte, a vegades cal·ligràfic, que combina elements de composició estructurada amb un ambient salvatge i d'improvisació. Utilitza elements quotidians com a llenços-objectes i els porta cap a l'expressionisme abstracte.
 
La seua obra es planteja un món en brut modern, humanista, fet a mà a propòsit, d'un aspecte efímer, perillós i, no obstant això, ben dissenyat, en definitiva, inesperat.
 
Des que va acabar els seus estudis ha participat en residències artístiques i ha rebut premis i beques com la beca Hàbitat Artístic (Ajuntament de Castelló - EACC), la beca de residència del Piramidón (Barcelona), la beca de la Fundació O Barco de Valdeorras (Ourense), la beca de residència del Museu Picasso (Màlaga), la beca de la Fundació Rodríguez Acosta, i premis com el Senyera de pintura de València, Ateneu Mercantil de València, o la Menció d'Honor en el premi BMW.
 
El treball de Rebeca Plana també ha sigut mostrat en exposicions individuals en museus i galeries com la Sala Gallera (València), la galeria Fernando Latorre (Madrid) o la galeria Punto (València) i el Col·legi d’Espanya a París. Ha participat en diverses exposicions col·lectives en espais com l'Ibercaja de Saragossa, Casa de Vacas de Madrid o la Fundació Antonio Pérez de Conca. També participa activament en fires d’art contemporani juntament amb les galeries que la representen com ara JustMad (Madrid), ARCO (Madrid), Gent Art Fair (Bèlgica).
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies