Fundació General UVUniversitat de ValènciaCol·lecció Martínez Guerricabeitia Logo del portal

Joan Verdú Bonus track

  • 11 de juny de 2018
Image de la noticia

Aquesta obra és el catàleg que acompanya la mostra del mateix títol exhibida a la Sala Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València entre els mesos de juny a setembre de 2018 i que ha estat comissariada per Mavi Escamilla.

El present projecte expositiu mostra la producció final del pintor recentment traspassat Joan Verdú (Alzira, 1959-2017). Verdú va estar molt influït per l’art pop, a partir del qual va elaborar el seu propi i personal llenguatge. L’humor era un element clau en les seues creacions, que plasmava en diferents tècniques, com ara el collage, la pintura o els cartells. El contingut del seu treball ha girat al voltant de l’impacte visual de la publicitat, el mercat, les relacions de poder, el pensament i la capacitat de transmutació del llenguatge.

L’exposició mostra tres conjunts d’obres, titulats “Icons”, “De monstruos”, i “En medio está el mensaje”.

Aquest catàleg és el número 19 de la sèrie denominada Trobades amb la Col·lecció Martínez Guerricabeitia, sèrie que documenta les exposicions monogràfiques d’artistes representats en aquesta col·lecció.