Fundació GeneralUniversitat de ValènciaLa Nau Menuda Logo del portal

hilo conductor

 

activitats

matricula

menajdor

Fil Conductor

Activitats

Matrícula

Menjador

 

FIL CONDUCTOR

25 Naus de Xiquets i Xiquetes

En aquesta edició, el fil conductor que dona coherència a la proposta educativa és “25 Naus de Xiquets i Xiquetes”, ja que en 2020 es complia el 25 aniversari de l'Escola d'Estiu de la Universitat de València i a causa de la situació sanitària no ho vam poder celebrar. Aquesta Escola s'ha consolidat al llarg del temps com un entorn d'oci educatiu on s'adapten les activitats a les diferents maneres d'aprendre, de ser i de relacionar-se dels participants. Un espai màgic on es fomenta l'educació per la pau, el respecte pel medi ambient, la solidaritat, la diversitat i també els valors democràtics i de participació social, dins del marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

No es tracta únicament d'una mirada retrospectiva cap al passat, per a valorar tot allò que s'ha fet, sinó també de mirar cap avant perquè volem continuar assumint nous reptes.

Per a començar aquesta passejada pels diferents fils conductors de passades edicions, explorarem el Gran joc de l'evolució, que ens permetrà comprendre com hem arribat a gaudir d'una esplèndida biodiversitat com la que hi ha De l'oasi i a la marjal.

A continuació, tornarem a viatjar Amb globus i en submarí per a navegar per Un univers d'enginy, per a descobrir els Llegats de Afri-K o escoltar les diferents Veus del món, que tant es converteixen en Dracs de paper com es transformen en l'expressió de Més de set arts.

Al mateix temps, reprendrem una Ullada a l'ésser humà tan si està Molt lluny, molt a prop, sabent que la Comunicació permet intercanviar coneixements i facilita la convivència entre la multitud de cultures, ètnies, llengües que hi ha A tot el món. Ara bé, també cal valorar les Tradicions i jocs de la nostra terra.

Per a acabar, després de vint-i-cinc anys volem fer un exercici per a imaginar-se com seran les pròximes NAUS, però el que tenim clar és que desitgem que siga una NAUtura renovable.


ACTIVITATS

 

ACTIVITAT CULTURAL: Percussió africana

ESPORTS: Esports adaptats, bàdminton olímpic...

BIBLIONAUETA: Es tracta d'un taller d'animació lectora. Per al desenvolupament d'aquest taller transversal ens basarem en un llibre i crearem activitats a partir de la seua lectura.

LUDOTECA: És un espai d'oci on jugar lliurement. Es tracta d'un lloc ideal per a practicar jocs d'exercici i jocs de regles, amb els quals afavorim les relacions socials.
 

TALLERS:
 

1ª setmana: “Planeta viu”

Dedicarem el programa d'activitats d'aquesta setmana al recurs més utilitzat en els fils conductors d'edicions passades: la protecció del medi ambient, en diferents vessants.
Per a començar, l'objectiu es recordar la importància de cuidar el medi ambient, començant pel que tenim més a prop: a casa, a l'escola, a la nostra ciutat, etc.
 

Aquesta setmana fem activitats com: El viatge de kirima, eco invents

2ª setmana: “Les Naus viatgeres”

Els viatges han tingut rellevància en edicions anteriors. Viatjar és aprendre, créixer aprenent els valors i conèixer altres maneres de viure.
Aquesta setmana promovem la diversitat cultural mitjançant l'aproximació a diferents llengües, manifestacions artístiques i gastronòmiques que hi ha a tot el món.


Aquesta setmana gaudim d'activitats com: de l'aimara al bambara: veus del món, Jocs a tot el món.

3ª Setmana:” Solidarinaus”

En les últimes vint-i-quatre edicions també hem tingut una Nau més social, en la qual els valors com la solidaritat, la diversitat, la cooperació, la igualtat... han estat molt presents.
Reflexionem sobre el fet que tothom forma part d'una mateixa societat i que la solidaritat pot ser un lloc de trobada entre persones diferents que volen viure juntes.

Aquesta setmana ens centrem en activitats com: Som capaços, La casa dels somnis.

4ª Setmana: “Brindem pels vint-i-cinc anys”

Després de vint-i-cinc anys, és un bon moment per a pensar què ens ha aportat la Nau dels Xiquets i les Xiquetes a la nostra vida. Aprofitarem l'activitat per a imaginar com seran les pròximes Naus, perquè els participants ens compten com s'imaginen el planeta del futur.
 

Què fem aquesta setmana?

LA CAIXA DEL TEMPS
Fem un exercici de pensament creatiu mitjançant un xicotet treball manual. Fem una xicoteta caixa del temps amb una caixa de sabates en què guardem un problema que ocorre en el món i una possible solució.

GRAFFITI NAU
En aquesta activitat componem un mapa Nau damunt del logo de la Nau Menuda anem omplint-lo amb tots els èxits que hem tingut en aquests vint-i-cinc. Posem en el logomural frases escrites, dibuixades, en relleu... amb les quals cadascú aportarà el que ha aprés amb la intenció que cada granet d'arena compte per a aconseguir un món millor.
 


EXCURSIONS
 

PARC DE LOMIQUIA (XEST)

Aquest parc és un refugi per a la biodiversitat i un lloc on podem desconnectar i gaudir de la natura realitzant activitats.
Coses que cal portar: cantimplora, gorra, calçat còmode, llapis i/o estoig, esmorzar.

JARDÍ BOTÀNIC DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

És un museu viu situat al centre històric de la ciutat, que els participants descobriran a través d'una visita guiada pel Jardí. A continuació, realitzem un taller de paper reciclat.
Coses que cal portar: cantimplora, gorra, calçat còmode, esmorzar

PISCINA PARC DEL VEDAT (TORRENT)

Es tracta d'una piscina temàtica, amb diversos ambientes zona infantil i tobogans.

Coses que han de portar: cantimplora, gorra, xancletes, protector solar, vestit de bany, tovallola, roba interior de canvi, bossa de plàstic per a la roba mullada, esmorzar.

LA VILLA JUNIOR (TORRENT)

La Vila Júnior és un espai infantil educatiu. Fem una visita guiada per les instal·lacions i donem a menjar als animals. També aprenem, d'una manera lúdica, la importància de preservar el nostre entorn i cuidar els animals de la granja.

Coses que han de portar: cantimplora, gorra, calçat còmode, esmorzar.

CONEIX LA UV: EDIFICI HISTÒRIC DE LA NAU

En La Nau, a més de ser la seu institucional del Rectorat i del Vicerectorat de Cultura i Esport, s'organitzen una part important de les activitats culturals de la Universitat de València. En aquesta visita descobrim la institució més antiga i representativa de la Universitat.

CRONOGRAMES
 

CAMPUS DE BURJASSOT

GRUPO CACTUS

GRUPO XOPS

GRUPO GINKGOS

 

CAMPUS DE BLASCO IBÁÑEZ

GRUPO CACTUS

GRUPO XOPS 

GRUPO GINKGOS

 

CAMPUS DE TARONGERS

GRUPO CACTUS

GRUPO XOPS 

GRUPO GINKGOS

MATRÍCULA

Passos per a seguir en la matrícula:

1) Es formalitza la matrícula de la Nau Menuda (a través de ENTREU).

2) A continuació ja es pot emplenar la matrícula del menjador (a través de ENTREU).

La inscripció és per a tot el mes, no es pot fer una inscripció per setmanes ni quinzenes.
Es participa en l'escola d'estiu de la Nau Menuda segons les següents condicions legals.

La inscripció es realitzarà en dos torns:
PRIMER TORN

De les 10 hores de l'11 de maig al 22 de maig de 2021.

Fills i filles de PDI, PAS, estudiants i membres d'Alumni UV.

Els usuaris que hagen participat en edicions anteriors amb independència que tinguen la condició de comunitat universitària o Col·lectiu Alumni UV.

* Per a poder beneficiar-se del descompte en la matrícula cal estar inscrit en el Col·lectiu Alumni abans del 31 juliol de l'any anterior.
La prevalença de sol·licituds es fa per ordre d'inscripció.

SEGON TORN

De les 10 hores del 23 de maig al 29 de maig de 2021.

El públic en general s'ha d'inscriure en aquest termini per a poder accedir en les places lliures disponibles.

La prevalença de sol·licituds es fa també per ordre d'inscripció.
Instruccions per a crear usuari de seu electrònica en la UV
És necessari que el navegador admeta finestres o elements emergents (pop-ups).

PREUS DE L’ESCOLA D’ESTIU

Segons estableix el Reglament d'Execució Pressupostària de la UV, els descomptes per més d'un fill es poden aplicar en combinació de les dues Naus o d'aquesta.

Fills i filles de membres de la Univesitat de València

 

Primer fill/a

Segon fill/a

3r Fill i seüents

Nau Jove

293 €

270 €

270 €

160 €

Nau Menuda

192 €

177 €

 

Fills i filles de membres  AlumniUV

 

Primer fill/a

Segon fill/a

3r Fill i seüents

Nau Jove

564 €

511 €

511 €

Nau Menuda

245 €

222 €

204 €

Nota: Per a beneficiar-se del descompte haurà d'estar inscrit en la Comunitat de AlumniUV amb la subscripció AlumniUV Premium abans del 31 de juliol de l'any anterior.

Públic en general

 

Primer fill/a

Segon fill/a

3r Fill i seüents

Nau Jove

627 €

611 €

611 €

Nau Menuda

402 €

392 €

371 €

Aquests imports no inclouen el servei de menjador

DOCUMENTACIÓ

Serà imprescindible per a la participació en l’escola la presentació de la documentació requerida en els següents terminis:

Persones inscrites al primer torn: de l'11 i al 22 de maig de 2021.

Persones inscrites al segon torn: del 23 i al 29 de maig de 2021.

En cas de no facilitar-se tota la documentació necessària no s’admetrà al/la participant en l’Escola d´Estiu.

El procés de matrícula no acabarà fins que la documentació, es revise i la persona sol·licitant reba un correu de confirmació de la recepció de la documentació. Si el període de matrícula ha acabat i  no has rebut aquest correu, podeu trucar al telèfon de contacte 963 531 074, en horari de 9 a 14 hores.
 

QUINA DOCUMENTACIÓ CAL APORTAR?

Digitalment

En fer la matrícula, cal adjuntar en la Seu electrònica UV la documentació que acredite la representació del menor:

  • DNI del pare o la mare (ambdós en el cas de separació, divorci o situació anàloga) i del DNI del menor, si en té.
  • Llibre de família (o document equivalent).
  • SIP, opcionalment, l’assegurança mèdica privada.

Per correu electrònic

Una vegada emplenada la matrícula en ENTREU, cal enviar la següent documentació degudament encriptada per correu electrònic a nau.menuda@uv.es. Per favor, indiqueu a l'assumpte Nau Menuda i el campus on es formalitza la matrícula:

  • Fitxa mèdica. Si cal, s’ha de lliurar també la fitxa de necessitats específiques i els informes mèdics oportuns.
  • En cas que no hi haja convivència per separació, divorci o per alguna situació anàloga, cal lliurar una autorització degudament signada pels dos pares, mares, tutors o tutores.
  • El consentiment per a l’administració de medicaments durant l’activitat.
  • La documentació que acredite una representació legal del menor disposada judicialment, d’acolliment temporal, de privació de la pàtria potestat d’un o dels dos progenitors, ordres d’allunyament o situacions similars.

Quan s'administraran medicaments durant l´horari de l´Escola d´estiu?

En cas que un o una participant requerisca l’administració de medicació per malalties cròniques o alguna altra atenció sanitària durant l’activitat, la família o representants legals han de lliurar el consentiment l’administració de medicaments durant l’activitat perquè l’equip de coordinació i/o animació puga subministrar la medicació o una altra atenció sanitària, ateses les indicacions establertes en l’informe de salut del metge o la metgessa.

MENJADOR

PERÍODE DE MATRÍCULA DEL MENJADOR: De l'11 de maig a les 10 hores fins al 8 de juny de 2021.

Passos per a seguir en la matricula:

1) Es formalitza la matrícula de la Nau Menuda (a través de ENTREU).

2) A continuació ja es pot emplenar la matrícula del menjador (a través de ENTREU).

Si és necessari menú especial caldrà presentar un informe mèdic.

No hi haurà servei de menjador el 29 de juliol de 2021.

UBICACIÓ DEL MENJADOR CAMPUS

CAMPUS DE BURJASSOT

CAMPUS DE BLASCO IBÁÑEZ

CAMPUS DE TARONGERS

Cafeteria enfront de l'edifici de Serveis Centrals (MENÚ)

Cafeteria de la Facultat de Psicologia (MENÚ)

Cafeteria al costat de l'Aulari Oest (MENÚ)

 

PREUS DEL MENJADOR:

En els tres campus s’oferiran dos menús:

Opció A. Menú de majors:  Entre 10 i 12 anys (del 2012 fins el 2010).

Opció B. Menú de xicotets: Entre 7 i 9 anys (del 2015 fins el 2013).

Opció A. Menú de majors (de 10 a 12 anys)

Preu mensual (19 dies): 95 €

Preu per quinzenes:

Del 4 al 15 de juliol de 2022 (10 dies): 50 €

Del 19 al 29 de juliol de 2022 (9 dies): 45 €

Opció B. Menú de petits (de 7 a 9 anys)

Preu mensual (19 dies): 86 €

Preu per quinzenes:

Del 4 al 15 de juliol de 2022(10 dies): 45 €

Del 18 al 28 de juliol de 2002(9 dies): 41 €

 

CONTACTE

Fundació General de la Universitat de València
C/Amadeu de Saboia, 4 - 5a 
46010 València 
Tel. 963 531 074 

nau.menuda@uv.es