Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

La crítica

Dos dones i un home

Teatre a La Nau. Projecte escènic de Alarcón&Cornelles

Teatre a La Nau

La crítica, un projecte escènic de Alarcón&Cornelles. 
Text i direcció: Jerónimo Cornelles

“La crítica” compta, a manera de thriller, la trobada d'una dona trans citada per l'assessor d'una Direcció General, que podria ser qualsevol Direcció General, d'una gran ciutat. Una reunió on sembla que ella ha sigut convidada per a una entrevista laboral, però que en realitat, serveix com a detonant per a parlar de la corrupció i el sotmetiment, i de com funciona “el sistema” per a silenciar tot allò que li puga resultar molest.
“LA CRÍTICA” posa també en evidència que la violència masclista que pateixen les dones transsexuals es multiplica: d'una banda per ser dona, i per un altra per pertànyer al col·lectiu LGTBI+.
En “LA CRÍTICA”, protagonitzada per Candela Saus, (actriu trans valenciana de 21 anys), gran part del que es compta prové d'un treball directe amb Candela i les seues experiències personals.
“LA CRÍTICA” és la tercera part de la “Trilogia de la por”, composta per “DES DE L'INFERN” (2017) i “THREESOME” (2020).

Col·loqui cada dimecres amb les companyies en acabar la funció depenent de la normativa covid
ruth m. mestre i mestre, cap d'iniciatives de diversitats, al costat de la companyia

Les entrades de teatre es podran reservar amb antelació a la Tenda de la Universitat a La Nau i als campus, o bé a la seua web (https://events.fundacio.es/o/5). Cada entrada costarà 2 €