Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

serigrafia
Neorural, utopia o barbàrie. Taller monogràfic de serigrafia artesanal
Presencial

Taller presencial a Lanevera Ediciones per a un màxim de 15 estudiants de grau, màster o doctorat de la Universitat de València.

 

NEORURAL, UTOPIA O BARBÀRIE

TALLER MONOGRÀFIC DE SERIGRAFIA ARTESANAL AMB DON ROGELIO J.

 

Dissabte, 8 de juny, de 9.30 a 14.30 hores

Taller de Lanevera Ediciones. C/ Puerto Rico 46, València

 

L’organitza:

Observatori Cultural de la Universitat de València

 

Imparteixen el taller:

Don Rogelio J i Jussi Folch.

 

Taller presencial a Lanevera Ediciones per a un màxim de 15 estudiants de grau, màster o doctorat de la Universitat de València. No es requereixen coneixements previs en serigrafia. Inscripció lliure i necessària amb el correu @alumni.uv.es.

 

Aquest taller pren com a punt de partida la reflexió sobre el paper del missatge visual en les problemàtiques contemporànies. A partir dels recursos del disseny gràfic i il·lustració i partint d'unes imatges prèviament seleccionades a través d'una anàlisi de l'entorn rural, es proposarà a les i els participants jugar a combinar conceptes entre el món rural i l'urbà, amb tècniques, paletes i imatges de l'univers gràfic de l'exposició ‘Neorural, utopia o barbàrie’ de l'artista Don Rogelio J, en Lanevera Ediciones. Es tracta d'un joc plàstic a través de la imatgeria de l’artista i la seua particular personalitat didàctica, utilitzant com a vehicle els diferents processos que ens ofereix la serigrafia i modelant els conceptes de l'exposició que giren entorn d'una nova visió de la fugida «quasi» forçada cap a la ruralitat. El particular espai que és Lanevera Ediciones i la seua situació geogràfica (al centre de Russafa) també marcarà una línia semàntica en l'anàlisi i diàleg de les imatges a reproduir. Sempre secundats per la precisió i bon fer de Jussi Folch en la tècnica serigràfica, qui acompanyarà el procés creatiu i tècnic que tindrà com a resultat una còpia en serigrafia de 50 x 70 cm de l'autor per a cada participant.


 

 

Data 8 de juny de 2024 de 09:30 a 13:30. Dissabte.

 
 
Lloc de realització

Taller Lanevera Ediciones

C/ Puerto Rico 46

València (46004)

 
Organitza

Observatori Cultural Universtitat de València.

https://www.uv.es/observatoricultural

 

Contacta marcia.jadue@fundacions.uv.es

 
Més informació
 
Tiquets

Preu: 0€

Data eixida: 24/05/2024

Comprar entrades