University of Valencia logo Logo General Foundation Logo del portal

Gandia acull la tretzena edició de la Winter School ‘Robert Roe & Bernhard Wilpert’, del Màster Erasmus Mundus en psicologia del treball, les organitzacions i els recursos humans

  • UVGandia
  • February 17th, 2020
Alumnes de la winter school celebrada al 2019 en Gandia

Des del dia 17 i fins el 28 de febrer, 53 estudiants de 9 països del món participaran en la fase presencial de la Winter School ´Bernhard Wilpert´, organitzada pel Màster Erasmus Mundus WOP-P i que tindrà lloc a la Universitat de València-Centre de Gandia (UVgandia).

En concret, són alumnes provinents de Bolivia, Canada, Georgia, Germany, Italy, Indonesia, Jamaica, Netherlands, Paraguay, Peru, Philipines, Portugal, Servia,  Tajiskistan, Tunísia, United State i Espanya. El grup d’alumnes estarà acompanyat per huit professors procedents de distintes universitats de tot el món.

L’objectiu fonamental d’aquesta Escola d’Hivern és el desenvolupament de competències professionals (el que implica l’adquisició de coneixements, habilitats i actituds) per al disseny d’intervencions en l’àmbit del desenvolupament organitzatiu i dels recursos humans, en un context internacional i amb una aproximació que combina la perspectiva global i la local. La formació en aquesta ´Joint Intensive Learning Unit´ del Màster Erasmus Mundus en WOP-P té tres fases: la primera, de treball en equips virtuals compostos per membres de diverses universitats i països; la segona, amb caràcter presencial en règim d’internat que es realitzarà a Gandia les properes dues setmanes; i la tercera comprèn el treball final d´integració, realitzat a distància amb el suport de l’Aula Virtual de la Universitat de València.

Aquest màster s’imparteix pel consorci de cinc universitats europees (Barcelona, Bolonya, Coïmbra, i València) i amb la col·laboració de cinc universitats no europees associades (Universitat de Brasília a Brasil, la Universitat de Guelph a Canadà, la Universitat de Baltimore, el Florida Institute of Technology, el Illinois institute of Technology d'EEUU i la Universitat de Puerto Rico.