General FoundationUniversity of ValenciaUniversity Centre for Diagnosis and Primary Care (CUDAP) Logo del portal

Informació COVID-19

 

Davant l'actual situació extraordinària causada per la pandèmia del COVID-19, i en aplicació de les mesures establides pel govern d'Espanya, la Generalitat Valenciana i la Universitat de València, us comuniquem que el CUDAP continuarà atenent els seus usuaris.

S'ha establit un pla de contingència que anirà canviant *segun l'evolució de la pandèmia.

Sobre nosaltres

L'objectiu del nostre centre és donar resposta a les necessitats d'aquelles famílies amb fills/es que presenten algun trastorn del neurodesenvolupament o risc de patir-lo.

Per tal d'optimitzar el desenvolupament evolutiu del xiquet/a, des del CUDAP considerem que el model d´actuació més adequat i eficaç és el que es desenvolupa des de l´estreta col·laboració entre els professionals del centre i la família, promovent així, conductes d´autodeterminació i la inclusió en una societat més justa.

News

alt=
La Fundació General de la UV s’acosta al miler d’activitats en un any
10/12/20

La Fundació General de la Universitat de València recull en el seu darrer Informe Anual l’execució de més de 800 activitats realitzades durant l’any 2019 en matèria de cultura, formació, solidaritat, ocupació, discapacitat i inclusió social, i altres serveis prestats a la Universitat. Aquestes...

Escola de famílies: Disciplina positiva
19/12/19

Al febrer de 2020 es va realitzar una formació dirigida a les famílies del *CUDAP en disciplina positiva. La disciplina positiva és un model educatiu per a entendre el comportament dels xiquets i la manera d'abordar la seua actitud per a guiar-los en el seu camí sempre de manera positiva,...

 

Follow us

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre et desplaces per apropar o allunyar el mapa