General FoundationUniversity of ValenciaUniversity Centre for Diagnosis and Primary Care (CUDAP) Logo del portal

Informació COVID-19

Davant l'actual situació extraordinària causada per la pandèmia del COVID-19, i en aplicació de les mesures establides pel govern d'Espanya, la Generalitat Valenciana i la Universitat de València, us comuniquem que el CUDAP continuarà atenent per diferents mitjans.

Des del CUDAP volem informar-vos que s'han habilitat diverses vies de comunicació per a que pugueu estar en contacte directe amb el Centre i les persones encarregades del tractament del vostre/a fill/a.

S'ha activat el desviament de trucades telefòniques del número general del centre al telèfon mòbil que atendrà Susana (administrativa). Marcant el número 963937999 us atendrà personalment i derivarà la vostra consulta a la persona indicada, que es posarà en contacte amb vosaltres/as, preferentment, pel mitjà de comunicació que indiqueu.

A més, com ja sabeu, també disposem del servei corporatiu de l'aplicació Whatsapp en el podeu donar-vos d'alta simplement afegint com a contacte el número del centre 963937999 i enviant un WhatsApp amb el text: ALTA + NOM COGNOM de pare/mare/tutor/a + CUDAP.

Seguim amb l'enviament de correus electrònics bidireccionals i també existeix la possibilitat de realitzar videotrucada que es consensuaran en dia i hora prèviament.

Ací us detallem els correus electrònics de contacte dels tutors:

Darío Rico:             Dario.Rico-Banon@fundacions.uv.es

Yolanda Montoro:        yolanda.montoro@fundacions.uv.es

Sobre nosaltres

L'objectiu del nostre centre és donar resposta a les necessitats d'aquelles famílies amb fills/es que presenten algun trastorn del neurodesenvolupament o risc de patir-lo.

Per tal d'optimitzar el desenvolupament evolutiu del xiquet/a, des del CUDAP considerem que el model d´actuació més adequat i eficaç és el que es desenvolupa des de l´estreta col·laboració entre els professionals del centre i la família, promovent així, conductes d´autodeterminació i la inclusió en una societat més justa.

 

Follow us

Photo gallery

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre et desplaces per apropar o allunyar el mapa

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy