General FoundationUniversity of ValenciaUniversity Centre for Diagnosis and Primary Care (CUDAP) Logo del portal

  • Xiquet dormint

Preguntes més freqüents

Què és un Centre d´Atenció Primerenca?

 

Un Centre d´Atenció Primerenca és un recurs públic de gestió privada (sempre a través d´entitats sense ànim de lucre) que treballa amb xiquets amb dificultats i les seues famílies.

Hi ha més Centres d´Atenció Primerenca a València?

 

Si. Hi ha una xarxa de Centres a València i a la Comunitat Valenciana. En la nostra pàgina, en documentació i recursos>recursos propios> podràs consultar un llistat amb els centres i números de telèfons.

Cal pagar en un Centre d´Atenció Primerenca?

 

Els Centres d´Atenció Primerenca (CATs) depenen de Conselleria i d´una entitat sense ànim de lucre (associacions, patronats, fundacions, universitats, mancomunitats, ayuntamientos...) i son gratuïts per a totes les famílies.

Quin horari té el CUDAP?

 

L´horari d´intervenció amb xiquets i famílies és prioritàriament pels matins (de 9:00 a 14:30), també es treballa una vesprada a la setmana (dimarts de 15.30 a 18.30) .

Què he de fer per a sol·licitar plaça?

 

Per a solicitar plaça en nostre Centre o en qualsevol altre te que comentar-ho en el pediatra del seu fill/a que valorarà la necessitat i realisarà els tramits oportuns.

Més informació

En què consistix el tractament en un Centre d´Atenció Primerenca?

 

En general la primera cosa que es fa és una avaluació del xiquet i de la seua família pera veure les dificultats i els punts forts. A partir d´ací es consensua com serà la intervenció.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy