University of Valencia logo Logo General Foundation Logo del portal

UVocupació continua de manera online amb les activitats de totes les seues àrees

  • UVjob
  • March 25th, 2020
UVocupació continua de manera online amb les activitats de totes les seues àrees
UVocupació continua de manera online amb les activitats de totes les seues àrees

El servei d’ocupació de la Universitat de València, UVocupació, continua l’activitat en totes les seues àrees. Donada la situació d’emergència sanitària derivada de la pandèmia del COVID-19 i de l’establiment de l’estat d'alarma a Espanya, el personal està teletraballant des de les seues cases per a poder continuar amb l’objectiu del servei: fomentar la inserció de l’estudiantat i persones titulades.

L’àrea d’ocupació continua publicant ofertes de treball en el seu portal. Aquest es troba actiu perquè les empreses o organitzacions puguen afegir les seues ofertes d'ocupació i perquè els usuaris puguen inscriure’s a elles. Si es té qualsevol dubte o consulta es pot enviar un correu electrònic a uvempleo.usuarios@uv.es (en el cas dels usuaris) o a uvempleo.empresas @uv.es (en el cas de les empreses).

Per part seua, les tècniques de l’àrea d’orientació estan realitzant sessions d’orientació a través de Skype, prèvia sol·licitud a través d’aquest enllaç. A més, per a resoldre qualsevol consulta relacionada amb l’orientació es pot enviar un correu electrònic a la següent adreça: uvempleo.orientacion@uv.es.

A més, continua actiu el projecte d’ocupabilitat UVinserta i, de manera online, el servei d’assessorament amb el qual compta la Universitat de València per a tota persona que no pertanga al centre o que no siga universitària (l’atenció que habitualment es realitza en la regidoria de Joventut del Ajuntament de València).

El programa universitari per a la inserció professional de persones amb discapacitat, CAPACITAS, continua en marxa amb la selecció de personal. Cal destacar que UVocupació, emmarcat dins del vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, compta amb un servei específic que treballa en la inserció laboral de persones qualificades amb discapacitat. En aquest sentit, també s’estan realitzant sessions d’orientació via Skype.

Respecte a l’àrea de formació, s’està treballant perquè els pròxims cursos de formació amb crèdits de participació universitària es realitzen de manera online. A més, des de l’àrea animen a tot l’estudiantat i a les persones titulades al fet que aprofiten aquest temps de confinament per a ampliar la seua formació i preparar-se per a la seua inserció professional.

L’àrea d'estudis i anàlisis continua amb el treball de camp per a recollir dades d’inserció laboral de l’estudiantat diplomat dels diferents màsters de la Universitat de València. Tot això dins de la realització del tercer estudi d’inserció laboral de màster.

UVocupació llança un missatge d’ànim per a tota la ciutadania i especialment a les persones que s’hagen contagiat del nou coronavirus o que tinguen familiars i amics que ho estiguen patint. És vital mantindre una bona higiene, quedar-se a casa i seguir totes les instruccions de les autoritats per a eixir d’aquesta situació al més prompte possible.