University of Valencia logo Logo General Foundation Logo del portal

L'equip de Gandia guanya el I Trofeu de Debat 'La Nau Gran'

  • UVGandia
  • April 22nd, 2024
Els membres dels equips de Gandia i València juntament amb els membres del jurat.
Els membres dels equips de Gandia i València juntament amb els membres del jurat.

L'equip de La Nau Gran Gandia participà en aquesta iniciativa que es realitzà, per primera vegada, a la Universitat de València. El debat va tindre lloc a l'edifici històric de La Nau i versà sobre la possible limitació del preu dels lloguers.

En 2024, La Nau Gran està celebrant el seu 25è aniversari amb la realització d'un variat programa d'activitats culturals. Dins d'aquest programa, el divendres 19 d'abril es va celebrar  el I Trofeu de Debat Universitari “La Nau Gran”. El seu objectiu va ser promoure la formació en oratòria i debat entre l'alumnat més major de la Universitat de València. Aquesta primera edició va tenir lloc a les Aules Seminari del Centre Cultural La Nau i va comptar amb la participació de dos equips: un dels campus de València format per tres persones i un altre del campus de Gandia format per cinc participants.

Els dos equips van debatre sobre el tema triat per l'organització: «Ha de limitar-se el preu màxim del lloguer d'habitatges?» en una posició que va ser sortejada minuts abans de l'inici de la activiada. L'equip del Centre Internacional de Gandia de la UV va defensar la postura a favor de limitar el preu dels lloguers i va resultar guanyadora del debat.

El jurat va estar compost per MªDolores Pitarch, Delegada de la Rectora per als programes Universitat-Societat; Carme Melo, Directora del Centre Internacional de Gandia de la UV i per Alejo Martínez, Luis de Dent i Jordi Ferrer, alumnes del grau en Dret, amb formació en oratòria i participants de la Lliga de Debat Universitària.

Images: