Logo de la Universitat de València Logo Innocampus Logo del portal

Taula redona - Cervesa i Ciència

  • 9 de març de 2017
cervesa i ciència

L'equip INNOCAMPUS organitza la taula redona "Cervesa i Ciència" el 22 de març a les 12h en la Sala Darwin. S'analitzarà la interdisciplinarietat científica darrere de la cervesa i la pràctica empresarial de producció i comercialització. La taula redona s'acompanya d'un tast de cerveses valencianes i maridatge a càrrec dels alumnes de Ciències Gastronòmiques.

El tast de cerveses es fa amb la col.laboració de les següents cerveseries valencianes: Altura de Vuelos, La Socarrada, Tyris, Alegría i Valentivm.

IMPRESCINDIBLE CARNET UV. aforament limitat, entrada gratuïta. 

Més info açí i en xarxes socials:

INNOCAMPUS EXPLORA organitza la taula rodona "Cervesa i ciència" el 22 de març a les 12h en la Sala Darwin. Es imprescindible el carnet UV per accedir a la sala. Entrada gratuïta. L'aforament està limitat a la capacitat de la Sala Darwin. 

La taula redona s'acompanya d'un tast de cerveses valencianes i maridatge a càrrec dels alumnes de Ciències Gastronòmiques.

El tast de cerveses es fa amb la col.laboració de les següents cerveseries valencianes: Altura de Vuelo, Cerveza Artesanal Tyris, La Socarrada Cervesa Artesanal, Cervezas Alegría i Valentivm Cerveza Artesana.

Programa:

- 12:00h

  • Presentació projecte INNOCAMPUS i introducció (Javier Pereda)
  • Enginyeria Química - Producció i fabricació de cervesa (Amparo Chafer)
  • Física - Física de la cervesa (Roberto Pedrós)
  • Química - Control de qualitat del producte final (Salvador Garrigues)
  • Farmàcia - Efectes neurobiològics de l'alcohol (Lucía Hipólito)
  • Matemàtiques - Consum de cervesa (Francisco Santonja)

- 13:00h

Pràctica empresarial i comercialització. Representats de les cerveseries valencianes artesanals Altura de Vuelo, Cerveza Artesanal Tyris, La Socarrada Cervesa Artesanal, Cervezas Alegría i Valentivm Cerveza Artesana parlen de la seua experiència pràctica de producció i comercialització.

  •     Cervezas Alegría: microbiologia i cervesa.
  •     Tyris: projecte empresarial
  •     La Socarrada: marketing
  •     Fernández Pons (altura de vuelo): elaboració de cervesa.
  •     Valentivm: tipus de cervesa

- 13:45h

Explicació del tast i maridatge (Gregorio Arranz).

Han dissenyat el maridatge:

  • Gregorio Arranz

  • Rafael Fernandez Mora

  • Juan Castaño

Els plats a presentar són:

  • Crispetes de sabors, proposta a base de crispetes amb sabor a pesto, marisc i bolets

  • Blanquet roll, amb bromera de mahonesa i mostassa, acabat amb aire de cervesa negra i mel

  • Remojón, plat típic de Granada, Còrdova i Jaén

- 14:00h

Tast i maridatge en el hall de la Facultat de Farmàcia. Es fa el tast en tiquets que prèviament s'han repartit entre els assistents a la taula rodona. 

Vídeo promocional:

https://youtu.be/Ca50s0P9ttk