Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Programa VLC-BIOCLINIC 2023
Convocatòria del Programa VLC-BIOCLINIC 2023

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València ha publicat la Convocatòria VLC-BIOCLINIC 2023 (Resolució de 30 d'octubre del 2023 del Rectorat) amb l'objecte de la concessió d'ajudes per a la realització de projectes d’R+D+i conjunts entre personal investigador de totes dues entitats.

Els dos subprogrames aprovats en esta convocatòria són:

- Subprograma per al foment d'Accions Preparatòries coordinades UV-INCLIVA amb l'objectiu de generar sinergies i aliances entre el personal investigador i professionals de totes dues entitats.

- Subprograma per a Projectes d'Investigació Traslacional conjunts UV-INCLIVA, orientats a potenciar el desenvolupament de projectes d’R+D+i conjunts basats en resultats o experiències preliminars contrastades.

Beneficiaris: les propostes hauran de ser liderades per dos investigadors/as principals (IPs), un/a de la UV i un altre/a d'INCLIVA. Les sol·licituds hauran d'anar signades pels dos IPs, que seran les persones responsables de la gestió científica i econòmica de l'ajuda.

Les despeses elegibles podran incloure personal contractat, material fungible i xicotet equipament, viatges i dietes, contractació de serveis d’R+D i tecnològics i contractació d'altres serveis que estiguen lligats al desenvolupament del projecte.

Segons el tipus de subprograma, els projectes podran rebre una ajuda màxima de:

-   Accions Preparatòries coordinades UV-INCLIVA. Ajuda màxima de 5.000 € per projecte.

Projectes d'Investigació Traslacional conjunts UV-INCLIVA. Ajuda màxima de 20.000 € per projecte.

Per a més informació poden posar-se en contacte amb la Secció d'Innovació i Valorització del Servei de Transferència i Innovació.

Termini de presentació de sol·licituds: del 31 d’octubre al 28 novembre de 2023 a les 14:00 hores

 

Període de l'esdevenimentDe 31 d’octubre de 2023 a 28 de novembre de 2023. Tots els dies de 00:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza

Universitat de València i INCLIVA.

https://vlc-bioclinic.es/

 

Contacta bioclinic@vlc-bioclinic.es

 
Més informació