Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

GENNERA Interuniversatari
La UV convoca GENNERA Interuniversitario

La Universitat de València convoca GENNERA Interuniversitario, un concurs d’emprenedoria finançat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball dotat amb fins a 1.400 € en ajudes.

 

Aquesta convocatòria va dirigida a l’estudiantat que haja participat en el programa GENNERA de la Universitat de València durant els cursos acadèmics 2021 o 2022.

El programa s’estructura en dues fases:

  • En la primera fase, se seleccionarán fins a un màxim de cinc persones per a participar en el concurs “Gennera Interuniversitari” organitzat per la Universitat d’Alacant, que lidera l’activitat.
  • En la segona fase, es desenvoluparà el concurs interuniversitari. A l’inici del certamen, es formaran equips interuniversitaris que treballaran en la resolució d’un mateix repte. Finalitzada la fase de desenvolupament de les propostes, els equips interuniversitaris realitzaran l’exposició pública de la seua proposta i optaran a una ajuda a la millor proposta de, com a màxim 1.400 €, ajuda que es distribuirà equitativament entre les persones integrants de l’equip, fins a un màxim de 200 € per persona.

El concurs interuniversitari se celebrarà els dies 5 i 6 de juliol de 2023 al Campus de la Universitat d’Alacant

+ info en la convocatòria publicada en el Tauler Oficial d’Anuncis (15/06/2023) de la UV.

 

 

Període de l'esdevenimentDe 15 de juny de 2023 a 19 de juny de 2023. Tots els dies d' 11:50 a 23:59.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València/Universitat d'Alacant

 
Organitza
 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació