Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Cartell informatiu del Campus AgrotecUV Innova
Obert el termini per a participar en la 2ª edició del Campus AgrotecUV Innova
Presencial

Campus AgrotecUV Innova de la Universitat de València en el marc del conveni de col·laboració amb la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.

 

Des del 4 d'abril ja pots realitzar la inscripció per al Campus AgrotecUV innova, organitzat per UVemprén a través del conveni de col·laboració amb la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana.

El Campus AgrotecUV Innova s'organitza en una Escola d'Estiu d'Innovació i un hackathon en agroalimentació sostenible i saludable amb 15.000€ en premis i la possibilitat de posar la teua idea en marxa. Tindrà lloc entre els dies 1 i 5 de juliol en horari de 9h a 13:30h, en l'edifici Instituts d'Investigació (C/ Serpis, 29).

Està dirigit a estudiants oficials de grau, màster i doctorat de la Universitat de València del curs 2023-2024, així com egressats dels últims dos cursos acadèmics.

Consistix en:

.- Un programa formatiu intensiu en innovació per a capacitar a l'estudiantat per a generar idees de negoci i projectes emprenedors innovadors de triple impacte al voltant de l'agroalimentació sostenible i saludable, tant humana com animal.

.- Sis premis econòmics, un de 5.000 €, dos de 2.000 € cadascun i tres accèssits de 1.000 € per als sis millors projectes emprenedors.

.- Tres premis d'allotjament (valorats en 1.000 € cadascun) que permetran accedir en els espais del cotreball del Parc Científic de la Universitat de València, al programa formatiu i tindre l'oportunitat d'incorporar la idea com a projecte innovador en la incubadora UVemprén StartUP i la incubadora d'alta tecnologia de la Universitat de València, AgrotecUV.

L'estudiantat que complete el programa formatiu obtindrà un “Certificat de tècniques d'emprenedoria innovadora en agroalimentació” de la Universitat de València.

Per a ampliar la informació pots visitar la nostra pàgina web.

 

Període de l'esdevenimentDe 15 d’abril de 2024 a 11 de juny de 2024. Tots els dies de 00:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

UVemprén

Carrer Amadeo de Savoia, nº 4 baix

València (46010)

 
Organitza
 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació