Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Presentació de candidatures a les eleccions d’estudiants 2023
Presentació de candidatures a les eleccions d’estudiants 2023

El pròxim 2 de novembre s’obri el termini de presentació de candidatures per a les eleccions estudiantils al Claustre i a les juntes de centre, que se celebraran el 23 de novembre. Per a l’estudiantat interessat en presentar una candidatura, el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) organitza una sessió informativa en línia que tindrà lloc el mateix dijous, 2 de novembre, a les 14 h. L’objectiu de la sessió es informar sobre el procediment de presentació de candidatures, el procés electoral, les ajudes a la campanya electoral i resoldre els dubtes que puguen sorgir. 

 

La renovació dels representants de l’estudiantat al Claustre es produeix cada dos anys. L’estudiantat  pot votar per a un 25 % de representació al Claustre, el màxim òrgan de representació de la comunitat universitària, i un 30 % a les juntes de centre. 

 

Cal recordar que el Sedi gestiona les ajudes per a les candidatures d’estudiants al Claustre, que concedeix la Delegació d’Estudiants, ja siga en forma d’anuncis en xarxes socials i/o còpies en paper. Les candidatures interessades han de sol·licitar aquestes ajudes en el mateix moment en què presenten la candidatura mitjançant la Seu Electrònica de la Universitat.  

 

Període de l'esdevenimentDe 2 de novembre de 2023 a 9 de novembre de 2023. Tots els dies de 00:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza

Servei d'informació i dinamització de la UV.

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta participa@uv.es

 
Més informació