Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Cartell de la iniciativa per captar mentors
S’obri el termini per a ser mentor o mentora Entreiguals del nou estudiantat

Del 4 al 22 de desembre està obert el termini d’inscripció per a ser mentor o mentora d’Entreiguals, el programa de mentoria d’estudiants de la Universitat de València. L’estudiantat inscrit es formarà durant aquest curs per poder fer de mentor o mentora d’estudiants de primer o d’incoming el proper curs.

Ser estudiant mentor o mentora significa establir una relació d’ajuda i acompanyament amb el nou estudiantat i contribuir a la seua integració acadèmica, personal i social. Aquesta relació d’ajuda enriqueix l’experiència de tots els participants. Així, els mentors i les mentores que hi participen aconsegueixen conèixer a fons la Universitat de València, adquireixen noves competències en comunicació, escolta activa, motivació i empatia i poden tenir la satisfacció d’haver contribuït a que nous companys i companyes comencen amb bon peu a la Universitat. A més, té un reconeixement de 3 crèdits ECTS per participació.

 

Data De 4 de desembre de 2023 a 22 de desembre de 2023. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Servei d'Informació i Dinamització (Sedi)

 
Organitza

Servei d'Informació i Dinamització i tots els centes de la UV..

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta entreiguals@uv.es

 
Més informació