Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Salt d'aigua de La teja
VI Edició de la Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús. Inscripció oberta

La Universitat d'Estiu del Racó d'Ademuz (UVRA) és una de les grans iniciatives que la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València desenvolupa al costat de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, amb el propòsit de col·laborar en la dinamització formativa i cultural del Racó d'Ademús. Una comarca de l'interior valencià en la qual la tendència demogràfica i socioeconòmica regressiva contrasten amb un potencial paisatgístic i cultural que, posat en valor adequadament, pot convertir-se en fortalesa sobre la qual construir el seu desenvolupament. La Sisena Edició, que té com a lema “Paisatges per a la ciutadania i el desenvolupament”, pretén donar continuïtat als assoliments aconseguits durant les edicions anteriors.

La UVRA es consolida com una experiència on convergeix l'acadèmic amb el lúdic-cultural, que ha sigut pionera en el medi rural. Una iniciativa que la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, en col·laboració amb el Vicerectorat de Cultura i Societat, la Diputació de València, Caixa Popular, el CEFIRE de Torrent i la Mancomunitat de Municipis del Racó d'Ademús, han dissenyat per a donar resposta a la demandes i qüestions que més preocupen la població de la comarca. Amb aquesta iniciativa es pretén mantindre, custodiar i impulsar la formació de totes aquelles persones que desitgen formar-se, ampliar el seu currículum i adquirir noves destreses i habilitats en el seu entorn professional i personal.

Donat el caràcter públic de la Universitat de València, la inscripció de aquesta 6na Edició serà, una vegada més, gratuïta. La inscripció està oberta a tota mena de públic, estudiants, professionals, tècnics de l'administració, professors, aturats o jubilats. Les places estan limitades a 60 persones, que s'aniran cobrint per ordre d'inscripció. Tots els assistents que ho sol·liciten rebran un certificat oficial acreditatiu de la UV (Les persones inscrites en el mòdul III: Formació per al professorat rebran l'acreditació a través del CEFIRE de Torrent).

 

Data De 3 de juny de 2022 a 21 de juny de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

IES Ademuz (Avinguda de València, 47)

 
Organitza

- Universitat de València (UV)

- Diputació de València

- Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat (GVA)

- Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians (UV)

- CEFIRE de Torrent (GVA).

https://www.uv.es/catedra-paisatges-valenciansa/ca/catedra-participacio-ciutadana-paisatges-valencians.html

 

Contacta cpaisaje@uv.es

 
Més informació