Logo de la Universitat de València Logo Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local Logo del portal

La Càtedra PAGODA organitza una jornada en línia sobre Tractament de Dades i Garantia de Drets

  • 24 de setembre de 2020
Image de la noticia

El dia 6 d'octubre tindrà lloc la jornada “Tractament de Dades i Garantia de Drets”, organitzada per la Càtedra de Govern Obert, Participació i Open Data (Càtedra PAGODA) de la Universitat de València.

Aquest esdeveniment en línia consisteix en una sèrie de conferències impartides per experts en el camp de l'anàlisi de dades i el dret. La presentació tindrà lloc a les 9.45 hores, després de la qual se succeiran les intervencions de diferents experts i expertes en la matèria, que analitzaran de manera transversal aspectes com la governança ètica, la garantia de drets en el tractament de les dades o el paper de la intel·ligència artificial.

La jornada de Tractament de Dades i Garantia de Drets està organitzada per la Càtedra de Govern Obert, Participació i Open Data (Càtedra PAGODA) de la Universitat de València, la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local.

La participació en aquesta jornada és gratuïta però requereix d'inscripció prèvia, que pot realitzar-se en aquest enllaç.