Logo de la Universitat de València Logo Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local Logo del portal

Terra. Revista de Desenvolupament Local

TERRA. Revista de Desenvolupament Local (ISSN: 2386-9968) és una iniciativa de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local, que recull la reflexió acadèmica i la pràctica política que té lloc en aquest camp d'estudi i de treball. Donada la pròpia naturalesa del desenvolupament local, en el més ampli sentit, TERRA té un caràcter pluridisciplinar en el qual caben les dimensions ambiental, social, cultural, institucional, econòmica i política del desenvolupament, entès aquest com un procés que ha d'estar arrelat territorialment . Així, són benvingudes contribucions des de l'arquitectura, l'urbanisme, l'ordenació del territori, la sociologia, el treball social, l'economia, la geografia, el dret, la ciència regional, l'estudi del patrimoni, la ciència política o les ciències ambientals.

TERRA és una plataforma Open Access per a la difusió de la reflexió teòrica més avançada i de les millors pràctiques que en el camp del desenvolupament local s'estan implementant en el context espanyol, europeu i iberoamericà. D'aquesta manera, serveix com a punt de trobada d'acadèmics, gestors i polítics.

TERRA té una freqüència de publicació anual (juny-juliol) i accepta originals per a la seva publicació com Articles, Notes i avenços d'investigació, i Bones Pràctiques. A més, hi ha un apartat dirigit a Ressenyes, on es pretén donar compte de fites especialment rellevants, tant en la teoria com en la pràctica del desenvolupament local: recensió de publicacions o notícies de col·loquis, congressos i jornades que hagin tingut lloc recentment.

Per a més informació consulta la web de la revista: https://ojs.uv.es/index.php/TERRA/index o escriu-nos un mail a: journal.terra@gmail.com

Revista Terra