Logo de la Universitat de València Logo Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local Logo del portal

La Càtedra PAGODA participa en la V Jornada sobre transparència i bon govern en PIMES

  • 25 de setembre de 2020
Image de la noticia

El pròxim 7 d'octubre se celebrarà, en modalitat en línia, la V Jornada sobre transparència i bon govern en petites i mitjanes empreses. L'esdeveniment compta amb la participació de la Càtedra de Govern Obert, Participació i Open Data (Càtedra PAGODA) de la Universitat de València.

Aquesta jornada s'emmarca dins de les activitats sobre responsabilitat social i transparència en el tercer sector, i està organitzada, a més de per la Càtedra PAGODA, per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL), amb la col·laboració de l'Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria (IUDESCOOP).

L'esdeveniment de desenvoluparà a partir de les 16.30 hores del dia 7 d'octubre, amb una obertura a càrrec de Mª Vicenta Mestre, rectora de la Universitat de València, Rosa Pérez Garijo, consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Joaquín Martín Cubas, director de la Càtedra PAGODA, i Mª José Vañó Vañó, directora de la jornada i directora de l’IUDESCOOP.

A continuació tindran lloc dues ponències sobre responsabilitat social, transparència i economia social, i finalment hi haurà una taula redona de debat sobre l'economia social en el tercer sector, bones pràctiques, codis de conducta i clàusules socials.

Tota la informació i les inscripcions a la jornada es poden trobar en aquest enllaç.