Logo de la Universitat de València Logo Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local Logo del portal

La Càtedra PAGODA participa en el XII Congrés de Comunicació Digital en la Comunitat Valenciana

  • 24 de setembre de 2020
Image de la noticia

El pròxim 30 de setembre tindrà lloc la 12a edició del Congrés de Comunicació Digital en la Comunitat Valenciana, sota el títol “Periodisme en temps de coronavirus”. En l'organització d'aquest esdeveniment participa la Càtedra de Govern Obert, Participació i Dades obertes (Càtedra PAGODA) de la Universitat de València.

La 12a edició del Congrés de Comunicació Digital en la Comunitat Valenciana #COMDIGCV20 se celebrarà en la Sala d'actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València el pròxim dia 30 de setembre. La jornada començarà a les 9.30 hores amb la inauguració a càrrec de la rectora de la UV, Mª Vicenta Mestre, la Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la GVA, Rosa Pérez Garijo, la degana de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Amparo Ricós, el director de la Càtedra PAGODA de la Universitat de València, Joaquín Martín Cubas, i l'organitzador del congrés, Guillermo López García.

A partir de les 10 hores se celebrarà una taula redona amb el títol “Els periodistes valencians davant la pandèmia: transparència i veracitat de les dades”, moderada per Antonio Laguna Platero (Universitat de València) i que comptarà amb la presència de representants dels diaris El Confidencial, Levante-EMV, ABC i El Diario CV. La següent taula redona tindrà lloc a les 12.15 hores, titulada “Continguts audiovisuals per a un públic confinat”, amb la participació de Luis Calero (Viajeros Cuatro), Eva Lamarca (Salvados/XRey), Raquel Ejerique (À Punt) i María Jesús Espinosa de los Monteros (Pódium Podcast) i moderada per Enrique Borderia Ortiz (UV).

L'última de les taules redones serà a les 16.30 hores, titulada “L'impacte de la crisi en empreses i institucions”. Serà moderada per Francesc Andreu Martínez Gallego (UV) i comptarà amb la presència de José Martínez Rubio (Excap de Gabinet de la Conselleria de Sanitat), Miguel Miró (Director General de Valencia Plaza), Paula Meseguer (Comunicació i Màrqueting de Costa Blanca) i Teresa Bayarri (Comunicacions corporatives de Consum).

Tota la informació i programa en aquest enllaç.