Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Expociencia acull a més de 4000 persones

  • May 6th, 2023
Image de la noticia

Dissabte passat, les Clíniques de la Universitat de València van participar en Expociencia, la festa de la ciència, de la tècnica i de la innovació del Parc Científic de la Universitat de València (PCUV).

Enguany, l'esdeveniment va rebre la visita de més de 4.000 persones; xiquets, joves i adults que van poder gaudir de les més de 100 activitats lúdiques i divulgatives que es van organitzar al Campus de Burjassot-Paterna. Aquestes activitats són preparades pels instituts d'investigació de la Universitat de València i del CSIC situats en el PCUV, així com per entitats universitàries com l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE), el Museu UV d'Història Natural, la Fira Experimenta, altres centres de la UV i externs, i les empreses del Parc Científic.

Les Clíniques de la Universitat, van presentar activitats educatives com “Pasapalabra. Qüestions de salut Oral”, “Mou-te – GYM.KANA”, “Parlar jugant”, Tallers d'Educació Alimentària “Nutricrea” o activitats visuals com “Il·lusiona't amb l'Òptica”.

Images: