Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Uneix-te al Màster de Formació Permanent Internacional en Implantologia Oral i canvia el teu futur professional!

  • May 10th, 2024
Image de la noticia

Atenció estudiants d’Odontologia! ClíniquesUV presenta la 3a Edició del Màster de Formació Permanent Internacional en Implantologia Oral. Una oportunitat única per a especialitzar-te en un dels camps més demandats de l'odontologia. Estàs llest per a portar la teua carrera al següent nivell?

Aquest màster oferix una formació teoricopràctica semipresencial, que combina la flexibilitat de l'aprenentatge en línia amb l'experiència pràctica en entorns clínics reals. Amb un enfocament centrat en l'especialització en Implantologia Oral, els estudiants adquiriran els coneixements i habilitats necessaris per a col·locar implants dentals i rehabilitar casos desdentats parcials o totals amb pròtesis sobre implants.

Dirigit per experts en el camp, el programa proporciona recursos docents d'alta qualitat, incloent-hi lliçons locutades, tallers pràctics i casos clínics reals. A més, els estudiants tindran l'oportunitat de realitzar pràctiques clíniques extracurriculars en centres de pràctiques concertats amb la Universitat de València, en diferents països.

No perdes l'oportunitat d'especialitzar-te en Implantologia Oral i destacar en el camp de l'odontologia. Inscriu-te abans del 19 de setembre de 2024 i assegura el teu futur professional amb nosaltres! Per a més informació, visita la nostra pàgina web o contacta'ns directament. T'esperem per a fer el primer pas cap a una carrera exitosa en Implantologia Oral!

Informació del curs: clic ací