Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret Constitucional Logo del portal

Novetats

Introducció

El Màster Oficial Universitari en Dret Constitucional de la Universitat de València (Espanya) es el PRIMER MÀSTER OFICIAL COMPLETAMENT ONLINE. Per la seua naturalesa, té dos objectius clarament definits que si bé són diferents es troben nítidament concatenats. En primer lloc, facilitar l’adquisició de la formació metodològica suficient per a poder realitzar d’una manera rigorosa i eficient investigacions jurídiques i, si escau, emprendre –una vegada conclòs el màster– el camí de la realització d’una tesi doctoral; en segon terme, i en la línia de les necessitats manifestades pels organismes internacionals, es pretén contribuir a la formació de professionals i investigadors/ores especialitzats/ades, espanyols i estrangers, tant els que posseïsquen alguns anys de pràctica professional com els recentment llicenciats, que pretenen tenir una visió específica de les problemàtiques actuals que afronta el constitucionalisme.

 

Tot això mitjançant la consecució de dues metes:

  1. Donar una alta formació com a especialistes en dret constitucional, adquirint tant coneixements teòrics que garantisquen una visió general com desenvolupant capacitats tècniques que permeten resoldre problemes concrets més enllà dels enfocaments teòrics adoptats.
  2. Capacitar l’estudiant per dur a terme investigacions científiques en aspectes relatius al dret constitucional, com a forma d’entendre la protecció dels drets i llibertats fonamentals i l’aprofundiment del sistema democràtic.
 

Segueix-nos

Troba'ns

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre us desplaceu per apropar o allunyar el mapa