Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

La Facultat de Dret posa a la vostra disposició diversos canals de comunicació:

 

Whatsapp:

 

Quin servei oferim?

La Facultat de Dret de la Universitat de València ofereix als membres de la comunitat universitària un servei unidireccional de distribució d’informació d’interès per als usuaris i personal de la Facultat.

Puc fer una consulta?

NO es tracta d’un servei de xat. Els usuaris no poden fer cap consulta ni mantindre converses entre la resta de membres del grup mitjançant aquesta aplicació.

Que he de fer per donar-me d’alta?

Inclou el número de la Facultat (669843043) en la teua llista de contactes i envia un whatsapp indicant les paraules ALTA + PDI, PAS o ESTUDIANT (per exemple ALTA + ESTUDIANT). En un període màxim de 72 hores, començaràs a rebre informació de la Facultat de Dret.

Si el teu perfil de whatsapp es privat i vols que continue sent-ho, esborra el número de la Facultat de la teua llista de contactes. Continuaràs rebent la informació sense compartir les teues dades de perfil, foto, estat, etc.

I per a sol·licitar la Baixa?

Enviant un whatsapp amb la paraula BAIXA deixaràs de rebre les comunicacions de la Facultat de Dret. En un termini de 10 dies confirmarem la teua baixa dels serveis.

La meua privacitat està protegida?

Com usuari de whatsapp hauries de saber que les teues dades seran utilitzades i emmagatzemades per WhatsApp Inc. Pots consultar les condicions d’ús i de privacitat de whatsapp. Pel que fa al tractament de les teues dades per part de la Universitat de València, en concret per la Facultat de Dret, pots rebre mes informació en les nostres polítiques de privacitat.

Instagram, Facebook, Linkedin, Twitter i YouTube:

Punxant als links de la part superior podeu accedir a la resta de perfils en xarxes de la Facultat. Si desitgeu fer extensiva a la comunitat universitària qualsevol activitat podeu sol·licitar-ne la publicació enviant un correu electrònic amb el contingut que desitgeu compartir a deganat.dret@uv.es